Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderhoud aan dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderhoud aan dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderhoud aan dak

Onderhoud aan dak

Divers onderhoud aan voornamelijk dak. 1. Schoonmaken dakgoten rondom. 2. Repareren dakbalk rot bij aanhechting 3. Dakgoot overstek - voorkant 4. Dakgoot overstek - achter bij balkon 5. Verwijderen plastic afdakje onder balkon. 6. Vervangen dakraam (dit is een onbekend merk dakraam, maat aan binnenkant is 110 breed x 114 hoog).

Dakpannen vervangen door dakpanplaten

Het dak heeft meerdere lekkages, veel pannen zijn beschadigd en ze zijn aan het einde van de levensduur. Nu willen we graag weten of het vervangen van de dakpannen door dakpanplaten überhaupt een optie is, want mogelijk is het een "beschermd dorpsgezicht". En als het mogelijk is, wat daarvoor geregeld moet worden en wat de kosten zijn. Een lokale dakdekker vertelde ons dat altijd alleen dezelfde pannen op het dak mogen bij vernieuwing, maar op verschillende forums en in informatie van de overheid zien we dat het vervangen van het dak niet onder bouwen valt maar onderhoud en dat de soort van bedekking gewoon aangepast zou mogen worden. Momenteel is er geen geld om het dak te vernieuwen met nieuwe pannen (offerte: 20. 000 EURO inclusief BTW met isolatieplaten aan buitenzijde), dus (geïsoleerde) dakpanplaten lijkt ons een goedkoper alternatief. Bijgevoegd twee plaatjes van de huidige dakpannen (stormpan) waar de platen dan eigenlijk zoveel mogelijk op moeten lijken. We weten helaas niet precies de oppervlakte van het dak, maar het zal tussen de 110 en 200 vierkante meter zijn.

Dak van hoekwoning onderhoud

Het pannendak van onze hoekwoning (6m breed) is aan wat onderhoud toe. Dakvorsten moeten (opnieuw) aangesmeerd worden en een enkele is mogelijk aan vervanging toe. Verder is van een enkele pan een hoekje afgebroken.

Dakbedekking renoveren of vernieuwen op een bedrijfspand

Wij zitten al 15 jaar in een bedrijfspand met op de 1e verdieping een groot dak van 400 tot 500 m² met bitumen dakbedekking zonder grindballast. Er komen nu hier en daar scheuren in die dakbedekking en ik wil graag door een vakman laten bekijken wat voor onderhoud er nodig is. Ik overweeg om eventueel op het hele dak nieuwe dakbedekking te laten aanbrengen. Ik wil graag op korte termijn een afspraak maken. Na inspectie ontvang ik graag uw plan van aanpak en een gedetailleerde offerte. Ook wil ik weten welke soorten materialen het meest geschikt zijn als nieuwe dakbedekking.

Renovatie van het dak

Wij zijn bezig met renovatie van ons nieuwe huis. De dak is slecht onderhoud en wij willen een graag een offerte voor renovatie van de gehele dak. Wij hebben nu een steiger rondom het huis - nog een maand denk ik? - dus een snelle offerte en planning zou heel fijn zijn indien mogelijk. Ik hoor graag van u.

Dakbedekking op een dakkapel vernieuwen

Op onze onze 2e verdieping hebben wij een dakkapel van 360 x 140 cm. Daarop ligt bitumen dakbedekking met grindballast en een zinken rand. Ik heb het grind en mos grotendeels verwijderd en wil nu een nieuwe laag bitumen met een nieuwe zinken rand laten plaatsen. Er hoeft geen grind meer op. Het dak is niet lek maar de dakbedekking behoeft wat onderhoud. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Dak, dakgoot en Keralit gevelbekleding repareren of onderhoud plegen

Wij willen u vragen om voor de volgende werkzaaheden een offerte op te stellen, en alvast aan te geven wanneer u deze werkzaamheden aan onze woning zult kunnen uitvoeren. Het gaat om de volgende werkzaamheden; - De dakgoot aan de voor- en achterzijde blijft na een regenbui water in staan, en de dakgoten aan de voor- en achterzijde lopen over, het water wordt dus niet allemaal via de regenpijp afgevoerd, maar valt over de randen van de dakgoten naar beneden; - De keralit gevelbekleding schoonmaken en met het daarvoor bestemde materiaal invetten; - Enkele dakpannen (ongeveer 5 tot 10) recht leggen; - Op de zolderverdieping en in 1 van de slaapkamers zijn er water lekkage plekken zichtbaar, onderzoeken van de oorzaak en indien mogelijk verhelpen. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet eerst worden overgelegd.

Inspectie en onderhoud aan het dak van een woonboot

Wij wonen sinds een week in een woonboot waar we aan de binnenzijde van het dak wat sporen van lekkage zien. We willen het dak laten nazien en daar het nodige onderhoud aan laten verzorgen. We horen graag vooraf wat de kosten zijn.

Daklekkage opsporen en verhelpen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het verhelpen van een lekkage in of rondom een dakraam. Het dakraam is ongeveer 3 bij 2 meter groot en bevindt zich op een plat dak, boven een trappenhuis. Daarnaast graag in de offerte meenemen het opsporen van een kleinere lekkage in het dak. Als de service goed bevalt, volgt er, in overleg met de VVE mogelijk een opdracht voor groot onderhoud / vervanging van het gehele dak. De grote van het gehele dak is ongeveer 80 m2.

Dakinspectie bij een tuinhuis

Het dak heeft lang geen onderhoud gehad en kent ieder geval twee problematische plekken (vocht). Het is een dak van 25 m2 van een tuinhuis. Er ligt waarschijnlijk bitumen op, geen grind. Waarschijnlijk moeten de boeiboorden dan meteen meegenomen worden. Hoe oud het tuinhuis is, weet ik niet. In ieder geval 25 jaar.

Partners

Partners van Casius