Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderdak folie aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderdak folie aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderdak folie aanbrengen

Folie aanbrengen onder de dakpannen

Ik zoek een dakdekker die folie kan realiseren on mijn dakpannen. Het betreft een schilddak met een dakoppervlakte van ongeveer 125 m², waarin 2 kapellen en een stenen schoorsteen. Graag zou ik een waterkerende, damp-open folie laten aanbrengen onder de pannen op het dakbeschot (onderdak). De bestaande pannen zijn grotendeels nog goed, een enkele zullen vervangen moeten worden. Het betreft een semi-vrijstaande woning.

Onderdak folie aanbrengen

Ik wil een onderdak aanbrengen onder het hellende dak van mijn huidige woning. Dakbedekking hoeft naar mijn idee niet vervangen. Dakpannen zijn in orde. Isolatie is reeds toegepast. Oppervlakte bedraagt zo'n 72 m2.

Nieuwe pannen leggen

Het betreft een enkel dak constructie dus zonder onderdak. Je kijkt zo tegen de pannen aan. De pannen moeten verwijderd worden en de daklatten. Daarna dampwerende folie plaatsen en nieuwe daklatten en pannen. Voor zover ik weet zijn de binten nog goed. Het na isoleren van binnenuit doen we nadien zelf. Grove schatting van het oppervlak is in totaal 150 m2. Het betreft de achterzijde van een 2 onder 1 kap boerderijtje dus de kap loopt 3 kwart rond. Er zit aan 2 kanten een Velux dakraampje. Er is ruimte om steigers te plaatsen of een hoogwerker. Het perceel is bereikbaar voor bestelbussen met grote dubbelas aanhanger of kleine vrachtwagentjes. Grote vrachtwagens kunnen tot 30 meter van het object komen.

Vervangen dakpannen

Het betreft het verwijderen van de huidige dakpannen, aanbrengen onderdak folie en het plaatsen van nieuwe betonnen dakpannen. Het betreft 35 m2 aan dakpannen.

Tuile du Nord pannen plaatsen

Ik wil graag Tuile du Nord pannen leggen op een nieuw bijgebouw. Underlayment dakbeschot, onderdak folie en stoflatten zijn reeds klaar. Pannen, vorsten en panlatten zijn beschikbaar. Het dakoppervlak is 150 m2 met 15 meter nok, 3 hoekkepers (totaal 15 meter) en 2 kilkepers (totaal 8 meter).

Vervangen pannendak

Pannendak ca. 76 m2. Dakpan: Koramic Narvik VHV kleur: natuurrood. Verwijderen en afvoeren oude stoflatten, panlatten, dakpannen/nokvorsten. Aanbrengen: Waterdicht damp-open onderdak folie, stof-en panlatten. Pannen dakbordsgewijs, verankeren (lichting dichtbij zee!!!). Halfronde vorsten. Steigers/ladderlift. Ook de schoortsteen en dakgoten renoveren. Betreft ook het leveren van de pannen en andere materialen.