Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nokvorsten op het pannendak laten repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nokvorsten op het pannendak laten repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nokvorsten op het pannendak laten repareren

Nokvorsten op het pannendak laten repareren

Na 30 jaar moeten de rode nokvorsten over een lengte van 8,20 worden geïnspecteerd en opnieuw worden gelegd om waterschade te voorkomen. Ik begrijp dat er op dit moment met kunststof dakmortel wordt gewerkt. Ik kan echter niet inschatten in welke staat de nokvorsten verkeren. Zoals ik er op afstand tegen aan kijk zien de nokvorsten er nog prima uit. Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte over de reparatie van de rode nokvorsten over een lengte van 8,20 meter en daarbij een opgave van eventueel meerwerk als er nokpannen moeten worden vervangen.

Pannendak vervangen

Het betreft het verwijderen van oude pannendak en plaatsen van nieuw pannendak, volledig nieuw dak dus inclusief nokvorsten en kielgoten herstellen. Geen isolatie is al aan de binnenkant. Zowel voor woonhuis, ongeveer 125 m2 dakoppervlak, dit is nog zonder correctie van dakkapellen, als voor garage, ongeveer 40 m2.

Dakreparatie aan een pannendak

Dakgoten (lengte 16 m2) en een boeiboord vervangen. Verder de nokvorsten dichten met flexim. Het huis telt 2 woonlagen.

Daklekkage opsporen en verhelpen

Daklekkage opsporen en verhelpen. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning met een pannendak. Wij denken zelf dat het bij de nokvorsten lekt. Graag horen we waar het lekt en wat de kosten zullen zijn om het te verhelpen.

Plat dak vernieuwen met EPDM

Wij willen graag een indicatieve prijsindicatie voor een vernieuwing van het huidige oude bitumen dak door middel van EPDM. Van 25 m2, inclusief een isolatielaag. Tevens moeten nieuwe nokvorsten, berekend op 60, worden aangebracht aangezien het platte dak grenst aan een schuin pannendak voor en achter. Tevens aanbrengen van een zinken daklijst. Graag zien wij ook graag uw certificatie vermeld. Wat garantie betreft is ons verteld dat die louter de dakbedekking betreft maar niet de constructie!? Waarschijnlijk is en inspectie ter plaatste noodzakelijk voordat er sprake kan zijn van een definitieve offerte. Ik afwachting van uw reactie

Nokvorsten laten vastzetten

Ik wil mijn nokvorsten bij een schuin pannendak (cement is afgebrokkeld) laten vastzetten met flexim, lengte 5 a 6 meter. Woning is van dakramen voorzien van nieuw lood/flexibel materiaal rondom. 16 meter materiaal. Daarna de schoorsteen impregneren en voorzien van lood of flexibel materiaal bovenop en rondom. En daarna het rechtzetten van de pannen en vegen van de goten.

Pannendak vernieuwen

Totaal gaat het om zo'n 40 m2. Pannen zijn sowieso oud, maar wellicht nog goed. Enkele rijen liggen niet goed waardoor doorslaand vocht naar binnen kan dringen. Het gaat dus om een grondige reparatie of complete vervanging van pannen. Betreft afhalen van oude pannen, inspectie van dakplaten en latten, terugplaatsen van dakpannen en eventueel nokvorsten. Sowieso bedankt voor jullie tijd!

Betonnen nokvorsten vervangen

Wij wonen in een hoekwoning met een pannendak met betonpannen. We overwegen om de nokvorsten te laten vervangen. Het gaat om 6 meter inclusief 1 eindpan. We horen graag wat hiervan de kosten zijn.

Pannendak renoveren voor kleine VvE

Namens een kleine VvE van een complex met 3 woonlagen wil ik een offerte aanvragen voor de vervanging van ons pannendak. Er is op de 3e verdieping een zadeldak met aan de voorzijde 5 Velux dakramen en aan de achterzijde 2 grote dakkapellen. Ik heb het aantal dakpannen geteld en dat is per dakhelft 20 pannen verticaal en 58 pannen horizontaal. Er zijn aan 1 kant kantpannen en verder zijn er nokvorsten nodig. De huidige pannen zijn poreus en versleten. We willen nieuwe dakfolie, panlatten en dakpannen. Er is geen haast met de klus, maar we willen het wel in 2017 laten verzorgen.

Nieuw pannendak installeren

Nieuw folie Nieuwe panlatten 850 pannen vhv herfst satinet 40 hoekpannen 15 nokvorsten