Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nokvorst vastleggen Dak dakkapel vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nokvorst vastleggen Dak dakkapel vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nokvorst vastleggen Dak dakkapel vervangen

Nokvorst vastleggen + Dak dakkapel vervangen

Wij hebben onlangs in Castricum een huis gekocht (onder voorbehoud) en zijn momenteel bezig met een verbouwplanning. Op zolder is lekkage zichtbaar. Uit de bouwkundige keuring is gebleken dat dit komt door veroudering van de nokvorst (dakmortel). Dit willen wij graag laten herstellen. Daarnaast is ook het dak van het dakkapel aan vervanging toe (bitumen dak) inclusief randaansluiting. De afmetingen weet ik allemaal niet maar ik kan foto's sturen die op funda staan. Het huis is 5,89 bij 8,50 meter.

Nokvorst, dakpannen en stukje lood vervangen

Het gaat om mijn jaren 30 woning. 1 nokvorst is weg en deze moet vervangen worden. Andere nakijken en opnieuw vastleggen. Paar dakpannen zijn in slechte staat en het liefst ook vervangen. Wat dakpannen schoonmaken. Klein stukje lood op balkon mist. We horen graag wat de kosten zijn en waar rekening mee te houden. Het gaat om een hele kleine klus (1 m2).

Nokvorst opnieuw vastleggen

Nokvorst gedeeltelijk los

Nokvorsten vastleggen

Graag offerte voor vastleggen van 6 m nokvorst. Tevens het schoonmaken en afwerken van de bovenkant schoorsteen. De schoorsteen heeft wat losse stenen en is met specie afgesmeerd. In het specie zitten wat scheuren. En de goot van 5 meter lang leeghalen.

Nokvorsten vervangen en vastleggen

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het repareren en/of vervangen van nokvorsten. De breedte van ons huis is zes meter en aan beide kanten staat daarop een schoorsteen. Er is één nokvorst gescheurd en er liggen er een paar los. Ze liggen in cement. Graag laat ik de nokvorsten allemaal even controleren en zo nodig weer vastleggen of vervangen. Ik ken de typenaam van deze dakpan niet.

Nokvorst repareren en vastleggen

Enkele delen van de nokvorsten liggen los of zijn kapot. De nokvorsten moeten waarschijnlijk allemaal opnieuw vastgelegd en gerepareerd worden. In totaal gaat het om ongeveer 5,5 meter nokvorsten tussen twee schoorstenen in. Graag ontvang ik een offerte.