Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nokvorst reparatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nokvorst reparatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nokvorst reparatie

Nokvorst reparatie

Ik wil de nokvorsten van mijn dak laten vastzetten met flexim dakmortel. Lengte van het dak is ongeveer 21 meter. Ik woon in een tussenwoning in een rijtjeshuis. Er zit bij ons een toren in het dak die we delen met de buren.

Nokvorst repareren

Nokvorst reparatie door middel van kunstofdakmantel in verband met lekkage. 5 meter.

Nokvorst reparatie

Ik wil graag dat er renovatie gedaan wordt aan mijn dak. Nokvorsten dienen opnieuw voorzien te worden van Flexim (of iets dergelijks) en oude cement en mos verwijderen van nok. Wellicht op sommige plekken ondervorst repareren. Lengte daknok totaal ongeveer 11 meter. Bouwjaar huis 1910.

Dak nakijken of het er reparatie nodig of geheel nieuw

Graag zou ik een afspraak willen maken voor het nakijken van het dak. Er liggen nu 600 dakpannen op met 19 nokvorsten en 24 zijpannen. Ik heb een lekkage via mijn nokvorst. De dakpannen zijn inmiddels 70 jaar oud. Het gaat om ongeveer 40 m2.

Lekkage bij de nokvorst repareren

Ik heb een pannendak met een steeds terug kerend probleem. Bij regen en een bepaalde windhoek lekt een van mijn nokvorsten. Het is al een paar keer laten dicht gesmeerd maar komt steeds weer terug. De nok is een meter of 6 lang. De nokvorsten zijn nog vanaf de bouw in de jaren 1970. Graag uw offerte voor reparatie.

Nokvorst reparatie met Flexim dakmortel

Ik wil van de 5.3 meter lange nok van mijn hoekwoning de nokvorsten laten repareren: los cement en mos verwijderen (steken/staalborstelen/schuren) en de openingen en kieren en het resterende cement aansmeren/ aanvoegen en volledig afdichten met Flexim dakmortel. De dakhelling is ± 40 graden en andere woningen van hetzelfde type die recent gedaan zijn waren gewoon goed bereikbaar met slechts een ladder. Acceptatie van werkzaamheden geschiedt na visuele controle door opdrachtgever van (na fase 1) volledige verwijdering van los cement en mos en (na fase 2) volledige afdichting van openingen, kieren en resterend cement.

Nokvorsten repareren

Graag ontvang ik een prijsopgave voor 5,5 strekkende meter nokvorst reparatie. Ik ontvang graag een totaalprijs. Tevens graag een garantietermijn vermelden.

Nokvorst reparatie

Graag laten wij ons dak inspecteren op gebreken, met name aan de loodaansluitingen en de oude nokvorsten. Enkele nokvorsten zijn gescheurd en moeten vervangen worden. Mogelijk moeten zelfs alle nokvorsten worden vervangen, dat betreft circa 5 meter. We ontvangen hiervoor graag een prijsopgave.

Nokvorst repareren

Nokvorst reparatie. Het uitbikken en mosvrij borstelen van de nokpannen. Alle losliggende stukken cementmortel verwijderen. Daarna op droge, stof- en vetvrije ondergrond in Flexim dakmortel zetten. In totaal gaat het om ongeveer 5.5 meter nokvorsten tussen twee schoorstenen in.

Nokvorsten herstellen

Het betreft een nokvorst reparatie (5 meter) en verder het dak controleren.