Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nokpannen vastzetten en afdichten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nokpannen vastzetten en afdichten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nokpannen vastzetten en afdichten

Nokpannen vastzetten en afdichten

Het cement onder de nokpannen vernieuwen. Lengte van het dak 24 meter. Patiobungalow met 1 verdieping bouwjaar 1980.

Nokpannen vastzetten en dichtmaken

De oude afdichting tussen de dakpannen gaat er langzaam tussenuit, kunststof schroot met een soort schuimrubber. Het dak betreft 9 x 8 meter en is bedekt met sneldekkers.

Dakpannen op de nok vastzetten

Op de nok is de specie tussen de dakpannen eruit. Er is vocht naar binnengekomen op de muur. De nok is circa 4 meter lengte, op circa 8 meter hoogte. Of er moeten nieuwe nokpannen aangebracht worden.

Nokpannen vastzetten en afdichten

Ik wil de nokvorsten op nieuw waterdicht op het dak laten zetten. Het zijn betonnen sneldekkers. De vorsten zijn er niet vast op gelegd, ik denk met spijker of zoiets. Geen cement in ieder geval. Lengte is 6.30 meter.

Nokvorst op het garagedak vastmaken

De nokpannen beginnen los te laten op dak garage. Graag laat ik deze weer vastzetten. De lengte van de garage is ongeveer 7.50 meter.

Nokpannen vastzetten en afdichten

Ik wil graag de nokpannen van een oude boerderij in Amsterdam Zuidoost, vervangen waar nodig, en opnieuw vastzetten met dakmortel. Lengte nok ongeveer 20 meter. Eventueel ook loodwerk checken en herstellen. Voor bezichtiging kunt u me bellen.

Nokvorsten vastzetten bij eengezinswoning

Ik zou graag de nokpannen van mijn dak vast laten zetten. De nokpannen lopen over circa 5 meter. Het betreft een eensgezinswoning.

Dakinspectie en nokpannen vastzetten

Op mijn huis van 1980 liggen de nokpannen los. Zijn de pannen nog in juiste staat en is het mogelijk de nokvorsten vast te zetten? De nok is circa 6 meter lang. In de toekomst wil ik hier zonnepanelen laten aanbrengen. Wat zal dit ongeveer kosten? Het betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen.

Nokpannen die los zitten vastzetten

Waarschijnlijk zitten de nokpannen los, ik heb last van lichte lekkage op mijn zolder. Het betreft een hoekhuis met ongeveer 5 á 6 meter nok. Kunt u mij een prijsopgaaf doen?

Nokvorsten vastzetten

Het cement tussen de nokpannen is heel broos. Ik wil het cement laten vervangen en opnieuw laten dichten. De breedte van het huis is ongeveer 5 meter. Het betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen.

Partners

Partners van Casius