Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nokpannen en lood van het dakkapel vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nokpannen en lood van het dakkapel vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nokpannen en lood van het dakkapel vervangen

Nokpannen en lood van het dakkapel vervangen

Drie maanden geleden heeft tijdens een flinke hoosbui ons dak gelekt. Hierbij lag er water onder het schuine dak en is het plafond hieronder nat geworden. De nok-pannen (6 stuks) moeten worden vervangen, en het lood van het dakkapel moet worden vervangen. De lekkage zal hierbij worden verholpen.

Schuin dak isoleren

250 vierkantemeter. Isolatie pirplaten 10cm. Unilin. Nokpannen vervangen. Overige pannen zijn goed. Boeiboorden verhogen en voorzien van gecoat metaal. 3 dakramen uitbouwen en in bouwen. 2 schoorstenen nieuw lood aanbrengen.

Nokpannen losmaken en schoorsteenlood repareren

In verband met plaatsing zonnepanelen moeten de nokpannen worden losgemaakt, deze zijn nu vast gemetseld. Nadat de panelen geplaatst zijn zullen de nokvorsten weer vast gemetseld moeten worden. Daarnaast dient ook het lood rond de schoorsteen te worden gerepareerd. De nok lengte is ongeveer 11 meter, dit zijn 2 huizen.

Daknok repareren

Het betreft een offerte aanvraag voor enkele werkzaamheden aan het dak. Op de nok van 11 meter liggen enkele nokpannen los, dit komt door loskomend cement. Ook is er wat lood losgeraakt rondom 2 schoorstenen, dit wil ik ook laten herstellen.

Compleet dak vervangen

Ik wil graag mijn complete dak vervangen. Het gaat daarbij om de volgende werkzaamheden: - Opzetten van een steiger; - Verwijderen en afvoeren bestaande pannen en panlatten; - Nieuwe dakplaten aanbrengen; - Nieuwe panlatten aanbrengen; - Nieuwe pannen (Mulden, 45m2; - Nieuwe zinken goten en nieuwe hwa; - Aan de linkerzijde de boeien bekleden met trespa in de kleur antracie; - Aan de rechterzijde van de woning een nieuwe bak timmeren en bekleden met trespa; - Nieuw lood plaatsen voor een waterdichte aansluiting met het hoofddak; - De spits aan de voorzijde voorzien van nieuwe trespa en afwerken met zinken kappen; - Een ruiter maken om de nokpannen aan te bevestigen; - Afbreken van steiger; - Afvoeren van het puin en alles brandschoon achter laten. Een groot deel van het huidige dakbeschot is uitgevoerd in hechtgebonden asbest, omdat dit minder is dan 35 m2 wil ik dat zelf verwijderen inclusief sloopmelding.

Nokvorst repareren

Ik heb af en toe lekkage aan de nok van mijn woning. Een paar nokpannen zijn niet goed, er is hiervoor lood in de plaats gelegd, het cement is niet meer goed. Er zullen nokpannen geplaatst moeten worden over de gehele lengte van het dak. het dak is 8.50 meter lang. Ik schat dat het om een hoogte van 12 meter gaat.

Pannen en nokpannen vervangen

Pannen, incl. Nokpannen vervangen. Lood schoorsteen vervangen (nu lichte lekkage in de nok bij lange en langdurige regenval). Totaal 70 m2. Betreft een 30-er jaren rijtjeswoning.

Kapotte nokpannen laten vervangen

Waarschijnlijk zijn er 2 of 3 nokpannen stuk. Graag ontvang ik de prijs voor het repareren met lood of vernieuwen van de pannen. De pannen bevinden zich op een hoogte van ongeveer 8 meter. Links van dakraampje / rechts van stuk lood.

Nokvorst repareren en schoorsteen renoveren

Ik wil graag de nokvorsten met Flexim vastzetten. Het gaat om ongeveer 14 nokpannen en een eindnok. Een nokpan is kapot. Lekkage ter hoogte van schoorsteen, lood ziet er nog goed uit. Maar dat kunnen jullie beter beoordelen.

Dakpan in de nok vervangen

Ik heb een lekkage vanuit de nok en ik zoek iemand die nadat we de dakpannen recht gelegd hebben, het lood of iets dergelijks kan vervangen. Het lood zit tussen nokpannen en dakpannen. Het gaat om twee woningen naast elkaar, lengte van het huis-nok is circa 10 meter voor beide huizen samen. Graag prijsopgaaf en zo spoedig mogelijk of uiterlijk over twee a drie maanden.