Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nokpannen dakpannen en dakgoot controleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nokpannen dakpannen en dakgoot controleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nokpannen dakpannen en dakgoot controleren

Nokpannen vastzetten en dichtmaken

De oude afdichting tussen de dakpannen gaat er langzaam tussenuit, kunststof schroot met een soort schuimrubber. Het dak betreft 9 x 8 meter en is bedekt met sneldekkers.

Pannendak vervangen

Ik zoek een partij voor het vervangen van betonnen dakpannen door goede kwaliteit nieuwe dakpannen, kleur bruin/paars. Het dak is ca. 2x 45 Het aantal pannen horizontaal is 2x 82 en verticaal onder 45 graden 2x20 pannen. Tevens zijn er 82 nokpannen. Het huis is 11,8 m lang en 9 m breed met aan weerszijde 30 cm overstek. Tevens is er een garage met in de lengte 2x 40 pannen, 40 nokpannen en onder 45 graden 2x11 pannen. Het gaat om een vrijstaande woning welk goed bereikbaar is.

Keramische pannen plaatsen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van bestaande beton sneldakpannen door keramische pannen. Het bestaande dak bestaat uit 720 stuks sneldakpannen, 17 nokpannen, en 36 hoekpannen(hoekhuis).

Pannendak van schuur opnieuw leggen

Van een bestaande schuur, 100 jaar oud, moeten de bestaande dakpannen opnieuw gelegd worden en deels vervangen, dak- en nokpannen. De oppervlakte is ongeveer 80 m2 per dakdeel. Graag laten wij de vakman de pannen goed beoordelen en aangeven wat de kosten en de mogelijkheden hiervan zijn. De schuur is goed bereikbaar.

Nokpannen, dakpannen en dakgoot controleren

Ik zou graag willen dat iemand de dakpannen/daknok controleert op onvoldoende lijm. Daarnaast hebben we een lekkage lijkt het, onder de dakgoot vanaf het dakkapel. Er is namelijk een grote vochtige plek te zien op de muur.

Stormschade aan nokpannen en een dakraam herstellen

Er zijn 5 dakpannen van het dak gewaaid. Ook is de kunststofruit van een dakraam weggewaaid. Afmetingen ongeveer 50 cm bij 50 cm ongeveer. Het is een hoekhuis dus het huis is goed toegankelijk.

Dakpannen na storm vervangen

Er liggen circa 5 pannen bij de nok en een paar nokpannen scheef na een storm. Wat kost het om deze recht te leggen op een schuin dak van een rijtjeshuis. Er kan geen hoogwerker worden voorgereden. Dus met een trap moet het dak worden betreden. De nok is op circa 9 meter.

Dak met gebakken dakpannen vernieuwen

Het gaat om een compleet dak vernieuwen met pannen. Eventueel de panlatten vervangen. Het dak is ongeveer 60 vierkante meter. We willen graag gebakken rode dakpannen. In totaal ligt er bij ons op het dat 810 pannen en 16 nokpannen. We hebben een tussenwoning. In april krijgen we zonnepanelen. En kunnen jullie ook een nieuwe schoorsteen metselen? Er is geen haast mee. Graag hoor ik van jullie.

Dakpannen op de woning vervangen

Ik wil de dakpannen van de woning vervangen hebben. Dakpannen zijn 45 jaar oud, rood, en vies geworden. Prijs voor vervangen door gelijkvormige, zwarte, mat verglaasde pannen. Aantal afdrukpannen: 3490. Het gaat om 136 zijpannen en 61 nokpannen.

Dak vanaf de buitenkant isoleren

Wij staan op het punt een huis te kopen. Het gaat om een huis uit de jaren 40 van de vorige eeuw. We willen graag het dak isoleren met zogenaamde isolatie-renovatie-folie, die van de buitenkant dient te worden aangebracht. We willen niet met isolatieplaten werken, omdat dat het dak te veel verhoogd. Aangezien de pannen daarvoor van het dak moeten, overwegen we om de pannen direct dan maar te vervangen door nieuwe pannen. Op dit moment zijn we vooral geïnteresseerd in een globaal kostenplaatje om tot een juiste prijsstelling van het huis te komen. Zodra de woning is aangekocht, begrijpen we dat jullie gedetailleerdere informatie nodig hebben voor een goede prijsopgave. Bijgevoegd vindt u een foto ter verduidelijking van de situatie en het soort dak/pannen. De afmeting van het huis is ongeveer 11 x 9 meter. Het aantal dakpannen is grofweg: 1800 Normale pannen 180 Kantpannen 70 Nokpannen De houtconstructie onder het dak is nog prima, dus het gaat om het verwijderen van de pannen, het aanbrengen van de isolatiefolie en het terugleggen van de (eventueel nieuwe) pannen. Kunt u een globale prijsopgave geven van deze activiteit, waarbij we graag zouden horen wat het prijsverschil is als we al dan niet voor nieuw pannen kiezen. Kunt u ook aangeven wat de prijs is voor het vervangen van de dakgoten en pijpen?

Partners

Partners van Casius