Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Naad van de dakgoot repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: naad van de dakgoot repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: naad van de dakgoot repareren

Naad van de dakgoot repareren

Onze dakgoot is lek, precies op de lasnaad. Ongeveer 20 cm. Dit willen we laten repareren. De dakgoot zit tussen de 2e verdieping en de zolder. Ik weet niet zeker uit wat voor materiaal de dakgoot gemaakt is.

Dakgoot repareren

Er zit een scheurtje in de Dakgoot precies op een naad.

Naad van de dakgoot repareren

Naad van zinken dakgoot lekt en moet gesoldeerd worden

Dakgoot nakijken en/of vervangen

Mijn dak goot loopt aan de achterkant van mijn huis over, ook na het schoonmaken, deze wil ik geïnspecteerd hebben en gerepareerd indien mogelijk, aan de voor kant lekt de dakgoot op de naad van de 2 zinken delen.

Dakgoot repareren of vervangen

Mijn dakgoot is kapot aan de binnenzijde zodat daar water inkomt bij hevige regen. Tevens heb ikntwijfels bij een naad Mijn dakgoot moet gemaakt of vervangen en aansluiting regenpijp moet nagekeken worden

Zinken dakgoot repareren

Ik heb 2 zinken dakgoten die beide op 1 naad lek zijn. Het betreft oude goten van 20+ jaar. Ik wil deze graag laten repareren. 1 zijde is op +/- 5 meter hoogte. Aan de andere zijde op 3 meter.

Lekkage aan de dakgoot repareren

Lekkage naad dakgoot repareren, water komt soms binnen boven de voordeur.

Dakgoot repareren

Lekkage van 1 naad op de scheiding van eigen huis en de buren.

Zinken dakgoot repareren

Een bestaande zinken dakgoot aan de achterzijde van een 2-onder 1 kap woning lekt op een naad. Goot is meer dan 20 meter lang. Ik zou graag willen weten wat de kosten en mogelijkheden zijn van het plaatsen vaan expansiestuk op deze naad. Goothoogte is c.a. 2,5 meter.

Dakgoot reparatie

Klein gat in naad van dakgoot repareren in verband lekkage. Tussen buren en ons in.