Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Mansardedak vervangen en isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: mansardedak vervangen en isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: mansardedak vervangen en isoleren

Mansardedak vervangen en isoleren

Ik heb een huis op het oog met een Mansarde kap. Dit dak zou vervangen en meteen geisoleerd moeten worden. De pannen zijn grotendeels nog goed. Oppervlakte? Ik denk ruim 100m2.

Dak isoleren

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We hebben een huis uit 1920 met een Mansardedak, en een dakkapel, en 2 kilkepers en kilgoten. Nu denken we eraan om dak te isoleren aan buitenkant (binnenkant niet mogelijk, te weinig werkruimte ook) en dakkapel moet ook deels vernieuwd worden met kunstroof delen. Ook de kilgoten moeten vervangen worden. Oude schoorsteen kan verwijderd worden, en eventueel nieuwe dakpannen. Verder hebben we op eerste verdieping 3 raamkozijnen waar in zijkant wel asbest is verwerkt, (minder dan 35m2)en dat moet dan vervangen worden door kunstplaat bijvoorbeeld. We willen niet de dakgoten vervangen. We vroegen ons af of Triso-laine van Actis als isolatie gebruikt zou kunnen worden, hoge RD waarde. Als we per-platen doen dan is kans groot dat de dakgoten ook vervangen moeten worden namelijk. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden.

Dak voorzien van pannen en panlatten

De dakpannen van mijn woning zijn ongeveer 100 jaar oud en toe aan vervanging. Ik wil iets teruggeplaatst hebben wat bij de stijl van het huis past. De pannen zijn op dit moment zo poreus dat wanneer ik er tegenaan tik, ze vergruizen. Het dak lekt op dit moment nog niet. Het is beschermd stads aanzicht dus de pannen moet wel weer in de kleur oranje teruggelegd worden. Tevens moeten de panlatten vervangen worden. Het betreft een mansardedak van totaal 80/90 m2. Zie foto.

Dakpannen vervangen

Dakpannen vervangen van een mansardedak. Rond de 100 m2. Tuille du Nord pannen. Alles eraf halen: pannen, panlatten. Alles schoonmaken. Zo nodig lood vervangen. Dampwerend folie aanbrengen, panlatten erop en nieuwe pannen erop. Alle materialen van uitstekende kwaliteit. Kunt u een prijsopgave doen?

Dak van een rijksmonument renoveren

Betreft Rijksmonument, houten huis. Het dak is 110 jaar oud en doorgezakt. De gordingen verstevigen, deel dakbeschot vervangen, nieuwe panlatten, pannen (tweedehands) deels (?) vervangen afhankelijk van oordeel staat dakpannen en de windveren en waterborden vervangen. Eventueel isolatie aanbrengen. De lengte van het dak is 8 meter. Mansardedak met vier delen van 1.5 tot 2 meter. In totaal dus ergens tussen de 50 en 60 m2? Graag hoor ik van u wanneer u kunt komen kijken. Gezien de aanvragen die verstuurd moeten worden omdat het een Rijksmonument is, zal de uitvoering in de tweede helft van 2017 zijn.

Mansarde dak geheel vervangen

Onze dakpannen laten vocht door, dakbeschot is niet goed meer en het dak is nu niet (goed) geïsoleerd. Wij willen graag een offerte voor het goed plaatsen van de dakpannen en het vervangen van de tengels en het dakbeschot voor zo goed als mogelijk isolerende dakplaten (buiten isolatie). Het is een vrijstaande woning uit 1910 met een mansardedak, de dakbalken lijken nog wel goed. In totaal is het dak ongeveer 100 vierkante meter groot. Ik schat ongeveer 8 a 9 meter lang en 5 meter hoog.

Dakpannen op een mansardedak vervangen

Wij zouden graag een kostenraming willen ontvangen voor het vervangen van onze dakpannen. Het zijn er tussen de 2500/3000 stuks op een mansardedak. Ik schat dat de huidige dakpannen er ongeveer 90 jaar op liggen. Ik vermoed dat het regelwerk ook vervangen zal moeten worden.

Mansardedak vervangen

Ik heb een mansardedak die wil ik vervangen voor geïsoleerde platen en nieuwe dakpannen.

Mansardedak laten opknappen

Ons mansardedak in Rotterdam noord met ca 70 m2 aan dakpannen is toe aan een grote opknapbeurt. Doel is dat het dak weer een decennia mee kan met normaal onderhoud. We horen graag wat u denkt dat er moet gebeuren, volgens ons moeten in elk geval een deel van de panlatten en een deel van de pannen worden vervangen. Het dakbeschot is nog in orde. Het pand is uit 1903.

Vervangen van het mansardedak

Graag wil ik een offerte voor het vervangen van het mansardedak zoals dat te zien is op de bijgevoegde foto. Het huis staat in Ridderkerk en wij overwegen het te kopen. De afmetingen van het geprojecteerde dak zijn ongeveer 7,5 bij 10 meter De h.o. h afstand tussen de 2 knikken is ongeveer 4 meter hoogte van het dak vanaf de dakvoet naar de nok is ongeveer 3,5 meter oorspronkelijk had dit dak ook een pannendak maar dit is zoals te zien is vervangen voor een bitumendak. Zoals te zien is moeten de panlatten en de tengels opnieuw aangebracht worden. Het dakbeschot zelf hoeft zoals nu bekend is niet vervangen te worden. Mocht dit wel het geval zijn zullen we dat zelf doen. Wel moet er rekening gehouden worden met het aanbrengen van dakfolie ivm isolatie van binnen uit