Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het maken van een schilddak op een bouwproject? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het maken van een schilddak op een bouwproject. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het maken van een schilddak op een bouwproject

Het maken van een schilddak op een bouwproject

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een schilddak op een bouwproject/vrijstaande woning. De woning wordt 10,5 bij 13 meter groot. Het dak moet van een houten en metalen constructie zijn.

Renovatie van een pannendak

Wij wonen in een twee-onder-een kapwoning met een rood pannendak, dat aan vervanging toe is. Ik wil er nieuwe folie, panlatten en dakpannen op laten aanbrengen. Het dak heeft een dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde en 2 Velux ramen aan de zijkant. In de zijkant zitten tevens 2 doorvoeren van de centrale afzuiging en CV. Momenteel liggen er rode Pottelberg-achtige pannen op. De dakvorm is een schilddak. Onze buurman doet niet mee met de renovatie. We maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken en in te meten en ontvangen daarna uw offerte.

Pannendak op een garage maken

Ik zou graag het platte dak op onze garage+ carport , grondopervlak is ongeveer 11 x3m) vervangen door een pannendak in de vorm van een schilddak. Graag zou ik een prijsopgaaf willen voor het werk inclusief afwerking (o.a. goten en hemelwaterafvoer). Kan u ook de sterkteberekening uitvoeren? Bijgevoegd een impressie van het punt dak inclusief de afmetingen van de garage.