Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Losse dakpan direct onder nokvorst? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: losse dakpan direct onder nokvorst. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: losse dakpan direct onder nokvorst

Losse dakpan direct onder nokvorst

Ik wil een losse dakpan die direct onder de nokvorst ligt recht laten zetten. Ook moeten alle nokvorsten over een lengte van 6 meter worden gecontroleerd omdat ik denk dat de dakpannen daaronder ook los zitten.

Losse dakpan vast zetten

Op ons puntdak ligt een dakpan half los, halverwege het dak. Er zitten geen ramen in het dak.

Nokvorst repareren en vastzetten

Een aantal weken terug is de nokvorst (twee losse pannen, met spijkers vastgezet) van het dak gewaaid. Het betreft een standaard keramische pan. Wat zijn de kosten van zo'n dakpan en de plaatsing/vervanging daarvan? Vervanging wil ik zeker voor de herfst plaats laten vinden.

Dakpan terugleggen en dakraamlekkage oplossen

De dakpan op de nok van het dak (3e etage) zit los en staat deels omhoog. Deze dient teruggezet te worden. Daarnaast is een oude lekkage bij het dakraam weer terug sinds de storm en de losse dakpan. Graag willen we iemand op locatie om een offerte op te stellen en eventueel direct de werkzaamheden.

Losse dakpan herplaatsen

Ik zag laatst een losse dakpan bij ons ol het dak, deze lijkt met een ladder van buitenaf vrij goed bereikbaar, onderste rij. Graag zou ik deze door iemand terug laten plaatsen met evt controle op de omliggende pannen of er nog meer los ligt. Onze vraag is dus of dit kan op korte termijn en wat de kosten zijn an deze relatief kleine klus. Offertes aub per email, niet bellen.

Dakpannen reparatie

Op mijn dak ligt een dakpan los, waardoor ik bij regen lekkage heb. De plek waar de losse dakpan ligt is erg hoog.

Losse dakpannen goed leggen en vastmaken

1 dakpan bovenin wat naar beneden geschoven, enkel anderen liggen wat los. Graag goedleggen/vastmaken.

Lekkage pannendak verhelpen

Lekkage door vermoedelijk opstaande loodrand en of een losse dakpan. Dak zit op de derde verdieping, ongeveer 6 meter.

Losse dakpan terugplaatsen

Bij terugkomst van vakantie vond ik een losse dakpan in de dakgoot liggen. Ik zoek een bedrijf dat de dakpan terugplaatst en bekijkt of de rest nog goed ligt.

Lekkage door vermoedelijk losse of ...

Lekkage door vermoedelijk losse of kapotte loodslabben of kapotte dakpan(nen).