Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Losgeraakte dakpan terugplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: losgeraakte dakpan terugplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: losgeraakte dakpan terugplaatsen

Losgeraakte dakpan terugplaatsen

1 dakpan is losgeraakt op de schuine rand van het dak. Dit is makkelijk toegankelijk vanaf het dakterras. De dakpan nog heel en aanwezig. Deze moet alleen geplaatst worden op zijn plek.

Losgeraakte dakpan recht leggen

Dakpan is door storm losgeraakt en moet worden goedgelegd, wellicht nog een andere. Dakpan bevindt zich aan de voorkant huis op een schuin dak, naar schatting op een meter of 4 hoog. Goed toegankelijk, het ontbreekt ons echter aan een hoge ladder.

Losgeraakte dakpan terugplaatsen

Ik wil een losgeraakte dakpan terug laten plaatsen.

Losgeraakte dakpan terugleggen

Er is bij ons dak 1 dakpan losgeraakt, maar wij zijn zelf niet in staat om door het tuimelraam te klimmen of met een lange ladder tot aan het stuk plat dak te komen. Vanaf het plat dak kun je namelijk ook bij het kleine stukje schuin dak komen waar de dakpan is losgeraakt.

Losgeraakte dakpan opnieuw plaatsen

Er is een dakpan losgeraakt onder de nokvorst, die moet opnieuw geplaatst worden. Nieuwe dakpan is aanwezig. Het betreft een vrijstaande woning met een zadeldak.

Reparatie werkzaamheden

Het betreft het plaatsen van een losgeraakte dakpan (en voor zover ik kan inschatten, herstellen van de panlat.) -achterzijde van het huis -bovenste rij links (zie meegestuurde foto’s) -reserve dakpannen zijn aanwezig Zou u mij een offerte kunnen sturen voor de herstelwerkzaamheden?