Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lood bij een dakraam vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lood bij een dakraam vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lood bij een dakraam vervangen

Dakrenovatie aanbregnen

Wij hebben een woning aangekocht waarvan wij 8 februari 2019 de sleutel gaan ontvangen. De dakpannen en het lood van deze woning uit 1982 zijn in slechte staat. Naast het isoleren moeten dus ook de pannen worden vernieuwd. Separaat zouden wij graag horen wat de kosten zijn voor zonnepanelen. De woning heeft 2 woonlagen, 1 dakraam en een kapel en het dak is ongeveer 100 a 120 m2 groot.

Dakpannen en lood vervangen

Graag wil ik het dak laten vernieuwen, nieuw dakraam erin laten zetten en nieuwe loodlappen laten plaatsen.

Lood bij een dakraam vervangen

Wegens een lekkage bij het dakraam moet waarschijnlijk het lood bij het raam vervangen worden. Het gaat om een raam van ongeveer 1 meter breed. Er zit ook een hoop vuil in, wij weten dus niet of het alleen schoongemaakt dient te worden of vervangen. Vanwege de plaatsing van het dak kunnen wij lastig bij de bovenkant van het raam.

Lood rondom dakraam vervangen en dakgoot inspecteren

Aan de achterzijde van de woning dient het lood van het dakraam rondom vervangen worden in verband met lekkage. De achterzijde is makkelijk met ladder te bereiken. Ik zou dan graag de dakgoot rondom het huis ook willen laten controleren.

Daklekkage repareren

14 meter nokvorst herstellen Kielgoot repareren 7 meter Dakraam lekkage repareren 3 meter lood aanbrengen dakkapel

Daklekkage en dakgootlekkage herstellen

Aan de achterzijde dient het lood van het dakraam vervangen te worden in verband met lekkage. Daarnaast geeft de zinken dakgoot ter hoogte van de naad ook een lekkage. Aan de achterzijde is een overkapping aanwezig, maar de goot is via het dakraam ook bereikbaar. Ik zou dan gelijk de goot aan de voorzijde ook willen laten controleren.

Lood bij een dakraam vervangen

Ik heb lekkage bij mijn dakraam van ongeveer 100 x 100 cm. Ik wil graag het lood laten vervangen.

Daklekkage onder het dakraam

Sinds kort hebben wij lekkage onder het dakraam. Het lood was helemaal omhoog gekomen, dit heb ik naar beneden gedrukt en het was even weg. Nu begint het dus weer te lekken. Vooral bij harde regen en harde wind. Graag via de mail contact opnemen.

Loodslab repareren bij het dakraam

Ik wil graag mijn dakraam op de zolder laten repareren. Het gaat om het lood onderaan het raam. Er komt water door aan de zijkant bij de aanhechting van de pannen. Het gaat om een meter breed.

Dakreparaties uitvoeren

Het lood bij de schoorsteen en bij het dakraam bij onze hoekwoning dient te worden vervangen. Daarnaast dient er ongeveer 5 meter kit vervangen te worden tot aan de nok.