Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe lichtstraat leveren en pl? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe lichtstraat leveren en pl. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe lichtstraat leveren en pl

Lichtstraat met veiligheidsglas plaatsen

Het plaatsen van een lichtstraat circa 100 x 220 cm in de woonkamer deze hoeft niet open. Het plaatsen van een koepel in de slaapkamer circa 50 x 50 cm deze moet wel open kunnen. En een doorvoer maken in de keuken voor de afzuigkap. Dak constructie is van beton. Graag leveren een plaatsen.

Lichtkoepel in een betonnen dak plaatsen

Binnenkort gaan wij naar een nieuwbouwhuis met een uitbouw van 1,2 meter x 5,4 meter verhuizen. In de uitbouw willen wij graag een lichtstraat laten plaatsen. Op de uitbouw ligt een betonnen plaat (= plat dak). Ik ontvang graag een complete, vrijblijvend een offerte voor het leveren en plaatsen van een lichtkoepel.

Lichtkoepel leveren en plaatsen en nieuwe dakdekking

Ik wil graag een lichtstraat/koepel laten plaatsen van ongeveer 2 meter x 1 meter. Tevens is de dakdekking van het dak van de aanbouw in kwestie aan vervanging toe, geschatte oppervlakte: 3 x 4 meter (minus lichtstraat). Afvoeren grind en tegels op het dak doe ik zelf. Graag een prijsindicatie.

Lichtstraat leveren en monteren

Ik wil graag een lichtstraat van 4.50 meter aan laten brengen op de uitbouw en onder een hoek van 45 graden aanbouwen tegen de bestaande gevel van de 1e verdieping.

Nieuwe lichtstraat leveren en plaatsen

Wij hebben twee rechthoekige lichtstraten, dagmaten houten bak: 45 x 146 cm. Op deze houten bakken zitten gebogen plexiglas koepels. Wij willen deze plexiglas koepels graag vervangen met glazen ramen. Ook willen we het schuin naar binnenlopende houten framewerk rondom deze ramen weg hebben waardoor we een groter raam oppervlak krijgen. De uitdaging is dan natuurlijk een goede oplossing te verzinnen zodat het geheel waterdicht is. Zie bijlage voor huidige situatie. De werkplek is goed bereikbaar en de auto kan achter het huis worden geplaatst.

Aluminium lichtstraat leveren en plaatsen

Voor een uitbouw van de woonkamer van een woning uit 2011 moet een lichtstraat worden geleverd en geplaatst. De lichtstraat kan worden geleverd door vlakkelichtkoepel. Nl en heeft een gewenste afmeting van 350 cm X 70 cm met triple HR+++ veiligheidsglas, zonder zonwering. De uitbouw heeft een betonnen plat dak die bedekt is met bitumen. De lichtstraat moet worden geplaatst en aan de buitenkant volledig worden afgewerkt. De binnenkant moet stuc klaar worden afgewerkt.

Lichtkoepel of lichtstraat leveren en plaatsen

Wij zijn op zoek naar een geïsoleerde lichtkoepel/lichtstraat met de doorsnee van ongeveer 1,75 meter in een zeshoek/achthoek/10-hoek/12-hoek vorm. Het zal geplaatst worden op een plat dak bedekt is met bitumen? Onlangs vernieuwd en nog niet geheel vastgeplakt om de koepel/straat te kunnen plaatsen. Is dit mogelijk en wat zijn de kosten ervoor? Graag mailen.

Leveren en plaatsen van een lichtkoepel of lichtstraat

In onze aanbouw van 11 jaar oud willen wij, om meer daglicht te krijgen, lichtkoepels of een lichtstraat. Maar hoe groot en of het 1 of 2 lichtkoepels of een lichtstraat moet worden, weten we niet. De aanbouw is 3 meter diep. De lichtval valt tegen, we zitten nu vaak met het licht aan overdag. De aanbouw heeft een plat dak. De aanbouw is 5 meter breed. Ik heb een grote glazen pui, met twee openslaande serre deuren.

Velux lichtstraat leveren en plaatsen

Ik wil graag een offerte en advies aan huis, met prijsopgave, keuzebepaling, maten meten en dergelijke voor een goede lichtstraat in mijn eetkamer. Ik vermoed dat er minimaal een lichtstraat van 50x150 cm in past, maar hoe groter hoe beter. De lichtstraat moet in een plat dak van een uitbouw komen, boven de eetkamer.

Lichtkoepel of lichtstraat plaatsen in de aanbouw

Een lichtkoepel laten plaatsen in het dak. We willen graag een lichtkoepel in onze uitbouw laten plaatsen. Van 200 x 100 cm ongeveer. In welke vormen zijn ze te leveren? We willen de regen niet horen (of zo min mogelijk). Wellicht dat een lichtstraat ook iets is voor ons? De binnenzijde moet worden afgewerkt. De uitbouw is ongeveer 265 x 265 cm. Tussen het plafond en het platte dak zit zo'n 15 cm. Het dak moet ook aflopend gemaakt worden. Zou u de verschillen met ons kunnen bespreken? Graag ontvangen we 2 offertes.

Partners

Partners van Casius