Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lichtstraat of koepel plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lichtstraat of koepel plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lichtstraat of koepel plaatsen

Lichtstraat of koepel plaatsen

Wij willen een offerte aanvragen voor het plaatsen/leveren van een lichtstraat of koepel, we zijn er nog niet uit wat onze mogelijkheden zijn. We hebben een gedeelte van onze woonkamer waar een plat dak boven zit en waar we het te donker vinden. Hier zouden we dus graag de mogelijkheden onderzoeken voor meer licht. Het plafond is gemaakt van prefab betonnen platen en dus met ijzer erin. De precieze afmetingen weten wij ook nog niet, hierin laten wij ons graag adviseren.

Lichtkoepel in een betonnen dak plaatsen

In onze te bouwen nieuwbouwwoning willen wij een daklicht laten maken in de uitbouw aan de achterzijde. Deze uitbouw is 2,4 m diep over de volledige breedte van de woning (6,6 meter). In de documentatie van de woning staat het volgende beschreven over de uitbouw: De uitbouw wordt gerealiseerd met dezelfde achtergevel kozijnen als in de basis achtergevel. De uitbouw wordt niet voorzien van extra elektra punten. Wel worden de basis elektra punten verschoven met de achtergevel mee. Het dak van de uitbouw wordt gemaakt van de zelfde systeemvloer als de verdiepingsvloer en afgewerkt met afschotisolatie en dakbedekking voorzien van ballast grind. Het dak van de uitbouw is niet geschikt voor een dakterras. De extra binnen diepte bedraagt 2,4 m over de volledige breedte. Er ontstaat geen sprong in de woningscheidende wand. Wij overwegen 1 lichtstraat/koepel van 90 x 200 cm of 2 lichtkoepels van 90 x 90 cm. Daarbij overwegen wij nog of deze ook elektrisch te openen moet zijn. - Kunt u hierin advies geven? De achtergevel is pal op het noorden en in de ruimte eronder is de keuken gesitueerd. Tot slot wordt de woning gasloos en met een WTW uitgevoerd. Tot slot overwegen wij of de dak koepel van zonwering moet worden voorzien. - Kunt u hierin eveneens advies geven? Wij ontvangen graag een indicatieve vrijblijvende prijsopgave voor het maken van de sparing(en) in het dak, het aanbrengen van 1 of 2 lichtkoepels (al dan niet elektrisch te openen en voorzien van zonwering) en het volledig afwerken van de lichtkoepel (binnen- en buitenzijde).

Lichtstraat met veiligheidsglas plaatsen

Het plaatsen van een lichtstraat circa 100 x 220 cm in de woonkamer deze hoeft niet open. Het plaatsen van een koepel in de slaapkamer circa 50 x 50 cm deze moet wel open kunnen. En een doorvoer maken in de keuken voor de afzuigkap. Dak constructie is van beton. Graag leveren een plaatsen.

Dakkoepels of lichtstraatjes plaatsen

Ik ben op zoek naar 2 dakkoepels of lichtstraatjes, 1 op de keukenuitbouw en 1 op de entree. Beide hebben dezelfde maat, dagmaat 1.14 x 2.008 meter. Het verschil is dat de lichtstraat/-koepel op de keuken uitbouw open moeten kunnen voor ventilatie, die van de entree niet. De platte daken zijn van bituum.

Lichtkoepel leveren en plaatsen en nieuwe dakdekking

Ik wil graag een lichtstraat/koepel laten plaatsen van ongeveer 2 meter x 1 meter. Tevens is de dakdekking van het dak van de aanbouw in kwestie aan vervanging toe, geschatte oppervlakte: 3 x 4 meter (minus lichtstraat). Afvoeren grind en tegels op het dak doe ik zelf. Graag een prijsindicatie.

Lichtkoepel of lichtstraat leveren en plaatsen

Wij zijn op zoek naar een geïsoleerde lichtkoepel/lichtstraat met de doorsnee van ongeveer 1,75 meter in een zeshoek/achthoek/10-hoek/12-hoek vorm. Het zal geplaatst worden op een plat dak bedekt is met bitumen? Onlangs vernieuwd en nog niet geheel vastgeplakt om de koepel/straat te kunnen plaatsen. Is dit mogelijk en wat zijn de kosten ervoor? Graag mailen.

Lichtstraat of -koepel in een plat dak plaatsen

Wij willen graag meer licht in ons huis op de begane grond. Daarom een dakraam/koepel of lichtstraat plaatsen in het dak van de uitbouw. Het hoeft niet open te kunnen. De uitbouw is 1.5 meter diep. Het platte dak is, denk ik, van hout. Er liggen stenen op het dak.

Lichtkoepel plaatsen in plat betonnen garagedak

In het betonnen dak van de garage moet een lichtstraat/koepel komen. De lichtstraat moet ongeveer 1 meter bij 1,5 meter zijn. Een vaste koepel. Hij hoeft niet heel isolerend te zijn.

Lichtstraat in de woonkamer maken

We hebben een aanbouw aan de woonkamer, met een lichtkoepel. De koepel zit tegen de gevel aan, deze is 1.96 meter x 88 cm en deze lekt. Het dak moet vervangen worden en dan willen we er graag een lichtstraat in laten maken voor meer licht in huis. Een lichtstraat van ongeveer 2.50 x 1 meter. Het dak is een houten frame. Het frame van de lichtstraat willen we van kunststof hebben en dubbel glas erin. Het dak van de aanbouw is 8 x 4 meter, minus een hoek van 8 m2. Over niet al te lange termijn uitvoeren. We willen graag advies over de mogelijkheden en kosten en het dan voor het einde van het jaar laten uitvoeren.

Lichtstraat of lichtkoepel laten plaatsen in plat dak

Ik wil meer licht in een ruimte met plat een dak. Zit al een lichtkoepel. Ik wil graag een lichtstraat of lichtkoepel laten plaatsen in het dak. De koepel moet ongeveer 1.50 bij 2.00 worden.