Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lichtkoepels vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lichtkoepels vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lichtkoepels vervangen

Lichtkoepels in aanbouw vervangen

Ls, Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het vervangen van 2 lichtkoepels in een aanbouw. Het betreft 2 lichtkoepels van ca. 1m x 1m. Kunnen jullie een offerte maken met plaatsen in Breda en zonder plaatsing? Alvast heel erg bedankt voor jullie reactie Met vriendelijke groet

Lichtkoepels vervangen

Wij hebben 2 lichtkoepels met een diameter van 100 cm in de uitbouw van onze woonkamer, rond 2012 gemonteerd. Beide koepels lijkt niet goed geïsoleerd te zijn. Graag maken wij een afspraak om de koepels te beoordelen en aan te geven of dit gerepareerd kan worden of dat deze vervangen moeten worden.

Lichtkoepels vervangen

In onze aanbouw met plat dak wil ik 2 koepels vervangen, enkel en alleen de koepels en de afdichting. Maten: binnenkant/uitsparing: 1,20 x 1,20 cm, dagmaat 103 x 103 cm, buitenkant 1,18 x 1,18 cm. Wensen: 3 of 4 wandig, polycarbonaat, helder glas, zonwering. Wat zijn de kosten inclusief plaatsen? Foto's huidige situatie op verzoek beschikbaar.

Dakbedekking vervangen op een garage en uitbouw

Ik heb op mijn garage en uitbouw een plat dak van in totaal 48,5 m² met bitumen dakbedekking met grindballast. In de uitbouw zitten 2 lichtkoepels. Ik wil graag uw offerte ontvangen voor de vervanging van de bitumen dakbedekking. Tijdens de klus moet het grind worden verplaatst. In de offerte graag een aparte post daarvoor opnemen. Mijn zoon kan dat deel van de klus eventueel voor zijn rekening nemen. Ik stel een bezoek op prijs. Er is geen haast met de klus.

Daklekkage repareren op een plat dak

Lekkage opsporen en repareren of bitumen vervangen. Gaat om een kleine lekkage aan dak van ongeveer 6 m2. Het gaat om het platte dak van de aanbouw. Er zit twee lichtkoepels op het dak. Het dak is van 2005. Er kan altijd iemand langs kunnen komen kijken om te kijken.

Lichtkoepels vervangen

We willen onze 2 lichtkoepels Laten vervangen voor 2 die open kunnen de maten zijn Lichtkoepel 1 is 35 x 68,5 x 40 diep Lichtkoepel 2 is 43 x 74 x 40 diep

Bitumen plat dak vervangen

De uitbouw van mijn huis is 23 jaar oud. Recent was er een lekkage. Het Bitumen ziet er slecht uit, dus het zal vervangen moeten worden. Er zijn 3 lichtkoepels op het dak. Na eigen meting, kom ik tussen de 25 en 27 m2 uit. Heel graag zou ik een prijsindicatie van u ontvangen!

Nieuwe lichtkoepels met HR-glas plaatsen

Betreft 2 bestaande lichtkoepels vervangen en afvoeren. Maatvoering (binnenkant) is 125 x 125 cm. De lichtkoepels zitten in het platte dak van een uitbouw. De nieuwe lichtkoepels moeten voorzien zijn van HR-glas. Graag ontvang ik een offerte.

Dak op een VVE-complex isoleren en renoveren

Isoleren plat dak 205 m2 +vervangen bitumen vervangen 2 lichtkoepels 60x60 reparatie 1 lichtkoepel 60x60 (koepel gescheurd). Offerte per mail svp.

Lichtkoepels in appartementen vervangen

Namens de VvE van 9 appartementen in Den Haag ben ik op zoek naar offertes voor het vervangen van 6 lichtkoepels. Het dak is plat. In het dak zitten 6 lichtkoepels waarvan er 3 uitkomen in de hal, 90 x 84 cm, en 3 in de badkamer, 48 x 37 cm, van de 3 appartementen op de bovenste (2e) verdieping. Voor de 3 raampjes in de badkamers zijn we geïnteresseerd naar de mogelijkheid tot ventileren. Ik ontvang graag een offerte / hoor graag welke informatie u verder nodig heeft.

Partners

Partners van Casius