Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lichtkoepel vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lichtkoepel vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lichtkoepel vervangen

Lichtkoepel op plat dak vervangen

Bij ons op de zaak moet de lichtkoepel worden vervangen omdat deze gebroken is. Dit moet zo snel mogelijk worden gedaan ivm met lekkages met regen.

Lichtkoepel vervangen

Ik wil een lichtkoepel vervangen van 100 x 280 cm dagmaat, drielaags en acrylaat. De opstaande rand is in goede staat en hoeft niet te worden vervangen. Afvoeren in overleg wie dat doet. De koepel moet vast worden.

Plaatsen Dakunit inspectie

Het vervangen van huidige lichtkoepel door een Dakunit inspectie van bv JET BIK Dagmaat 70x70 cm; Sapringsmaat 90x9cm

Dakkoepel vervangen voor een dakkoepel met gasvering

Ik wil graag een dak koepel met gasvering (ongeveer 1 bij 2 meter) voor toegang naar het dakterras laten plaatsen. Op deze plek zit nu een lichtkoepel en deze zou verwijdert en afgevoerd moeten worden. Dit is boven een trapgat. Hier zullen we ter zijne tijd een vaste trap laten plaatsen. Toegang tot het dakterras is nu via een vlizotrap.

Lichtkoepel vervangen naar eentje die open kan

De huidige lichtkoepel kan niet open. Voor ventilatie zouden we dat mogelijk willen laten maken door deze te vervangen door een die open kan. De geschatte afmetingen zijn: 1 x 1,80 meter/ 90 cm x 1,70 meter.

60 m2 betonnen dakpannen vervangen

Ik zoek een dakdekker die ongeveer 60 m2 aan betonnen dakpannen kan vervangen. Daarnaast zou ik ook een lichtkoepel willen laten vervangen. Overige klussen bespreek ik graag met de specialist. De panlatten en dakzeil zouden nog in goede staat moeten zijn.

Een kunststof lichtkoepel vervangen

Ik zoek een dakdekker die een lichtkoepel kan vervangen op mijn dak. Dit is een kunststof koepel van 175 bij 118 cm. Het gaat om een nieuwe leveren en plaatsen. De oude koepel mag afgevoerd worden.

Dakbedekking uitbouw en luifel vervangen

Betreft uitbouw woonkamer aan achterzijde woning en een afdak voor de voordeur waar kleine scheurtjes in bestaande bitumenlaag te zien zijn. Uitbouw heeft een lichtkoepel en zinken dakranden. Dak is al geïsoleerd. Beide daken zijn in 2000 en 2001 bedekt. Oppervlak uitbouw kamer ongeveer 7 x 2,5 m (inclusief lichtkoepel). Oppervlak luifel ongeveer 1,5 x 4 m. Het zit er nu ongeveer 20 jaar op. Een drietal foto's eventueel via de app toe te sturen. Ik weet niet wat het duurzaamst is qua nieuwe dakbedekking, wat opties zijn gewenst ook betreft duurzaamheid. Als de nieuwe bedekking 20 jaar meekan, vind ik dat ook goed

Lichtkoepel vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van de bestaande lichtkoepel voor een elektrische uitvoering dubbelwandig. Afmeting 100 x 100 cm. Het is een plat dak.

Lichtkoepel plaatsen

Onze lichtkoepel is van onze carport gewaaid tijdens storm, deze willen we graag laten vervangen. Het gaat om een vierkante bolvormige koepel, afmetingen dagmaat zijn 70 x 70 cm. De nieuwe moet dezelfde afmeting hebben. We hebben de offerte nodig voor de verzekering. Materiaal: transparant polycarbonaat (zonwerend indien mogelijk), gesloten lichtkoepel.

Partners

Partners van Casius