Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lichtkoepel in een plat dak maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lichtkoepel in een plat dak maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lichtkoepel in een plat dak maken

Licht- en ventilatiekoepel laten monteren

Graag zou ik een lichtkoepel laten plaatsen. Het gaat om een ventilatiekoepel met dagmaat 40 x 40 cm, deze heb ik al thuis klaarliggen, inclusief bijbehorende opstand. Er is een sparing al in het dak aanwezig van 58 x 61 cm, tijdelijk afgedekt met een metalen plaat. Het dak is plat met een bitumen afwerking en een grindlaag bovenop. Graag hoor ik of jullie tijd hebben deze koepel te plaatsen en wat de prijs zal zijn.

Lichtkoepel in een plat dak maken

Graag wil ik een lichtkoepel met ventilatie en zonnewering in de badkamer laten plaatsen. Het dak is van betonplaten met bitumen bedekking. Ik denk zelf aan een koepel van 60 x 60 cm.

Lichtkoepel plaatsen

Graag prijs opgave voor het plaatsen van een lichtkoepel in een plat dak(bitumen). Ook plaatsing ventilator voor badkamer in het zelfde dak. Licht koepel en ventilator kopen wij zelf.

Dak vernieuwen

Het dak is lekvrij, ligt er 19 jaar op. Wij willen graag een nieuwe laag eroverheen en daarop zonnepanelen leggen. Voor de komende 40 jaar willen wij zekerheid. Graag advies. Het gaat om een plat dak (bitumen) van 94 m2 met een lichtkoepel. We willen ook isolatie aanbrengen, maar dat kan van binnenuit aangezien de plafonds ook vernieuwd moeten worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Lichtkoepel vervangen en dakpannen controleren

Wij willen graag de huidige lichtkoepel laten vervangen. Het gaat om een ventilerende lichtkoepel met opstand van 60 x 60 cm. Op een plat dak met bitumen dakbedekking. Verder willen we graag de dakpannen op het belendende schuine deel van het dak laten controleren en waar nodig rechtleggen/vervangen.

Lichtkoepel plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het leveren en plaatsen van een lichtkoepel. De afmeting zal ongeveer 1.50 bij 1 gaan worden en moet in een plat dak worden gemonteerd. De koepel dient inclusief afwerking geplaatst te worden.

Dak aanbouw en schuur vernieuwen

Wij hebben op onze aanbouw en op onze schuur een plat dak. Het dak van de schuur lekt op een paar plekken en het dak van de aanbouw is vooral slecht qua dakrand en aansluiting op gevel. We zouden graag een offerte willen aanvragen voor het volgende: - Vervangen dakbedekking schuur, ongeveer 20 m2 - Vervangen van bestaande lichtkoepel schuur, 1,2 x 0,8 meter - Vervangen en isoleren van het dak van de aanbouw, + aanbrengen dampdichte laag, ongeveer 30 m2. Afschot zit al in de constructie. - Vervangen en iets verhogen van het boeiboord, ongeveer 25 m1. Afhankelijk van de kosten het liefst iets van kunststof. - Inwerken van lood bij de aansluiting van de aanbouw op de gevel van het huis, nu niet aanwezig, ongeveer 6,5 m1. Er zitten 2 hemelwaterafvoeren op het dak en een doorvoer van een afzuigkap en in ieder geval 2 ventilatiepijpen. De onderconstructie is hout en op het dak ligt grind. We horen graag of jullie een offerte willen maken voor deze werkzaamheden. Zo niet, dan horen we dat natuurlijk ook graag. Als het nodig is om eerst langs te komen voor een offerte, dan is dat natuurlijk geen probleem.

Lichtkoepel in badkamer maken

Betreft woning uit 2002 plat dak betonnen kanaalplaten

Renovatie van een plat dak

Plat dak van 16 m2 met bitumen dakbedekking en grind afdekking vervangen door EPDM. Het dak heeft 1 lichtkoepel en 1 afvoer en 4 meter daktrim. Het dak is boven de begane grond. Kunt u mij vertellen wat dit gaat kosten?

Lichtkoepel plaatsen in een bitumen garagedak

Ik wil graag een lichtkoepel laten plaatsen op een plat bitumen garage dak. Het gaat om een koepel van 1 bij 2 meter, dubbelwandig, dat past op de bestaande balken. Het aftimmeren aan de binnenzijde zal ik zelf verzorgen.