Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lichtkoepel in een plat dak maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lichtkoepel in een plat dak maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lichtkoepel in een plat dak maken

Plat dak met koepel renoveren en isoleren

Renoveren van het dak met bitumen of Roofing. We hebben het dak al schoon laten maken. Het dak betreft 65 vierkante meter. Er hoeft geen asbest verwijderd te worden. Het is een plat dak met een lichtkoepel. Op een hoogte van ongeveer 5 meter. Het huidige dak is door de firma Kemenade gelegd. Er zal wellicht ook iets aan de waterafvoer worden gedaan. Ook moet het dak uitgevlakt worden.

Plat dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Roofing. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? Ongeveer 3 bij 7 meter. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het is het plat dak van de keuken met in het midden een lichtkoepel van ongeveer 1 bij 1,5 meter. De lichtkoepel vervangen door een nieuwe en de best isolerende variant die mogelijk is en liefst met melkglas. Het dak van de buitenkant isoleren en afwerken met dakbedekking zodat later eventueel zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Aan de zijkant over lengte van iets meer dan een meter loopt het plat dak door naar de carport. Deze overgang ook vernieuwen inclusief de afvoer van de carport. Over een lengte van ongeveer 6 meter grenst de keuken aan de garage. Het garagedak is ongeveer 75 cm lager dan de keuken. Dus over die lengte en hoogte het stuk uitstekende muur van de keuken bekleden met bijvoorbeeld trespa.-

Lichtkoepel op een plat dak aanbrengen

We willen in de badkamer op het dak een lichtkoepel aanbrengen. Het is een plat dak, maar wel een ondergrond van beton, 35 cm dik. Dat zou begin volgende maand gerealiseerd moeten worden. Afmetingen koepel 90 x 90 cm, dubbelwandig. Dak is goed toegankelijk.

Lichtkoepel met stormschade vervangen

Vervangen van de lichtkoepel van ongeveer 1 meter bij 80 cm. Het betreft een plat dak van onze schuur in verband en het betreft stormschade. Het gaat om een twee onder één kap en de plek van werken is goed toegankelijk.

Lichtkoepel op plat dak plaatsen

Graag zouden wij in de bergruimte daglicht willen hebben. Hiervoor zouden wij een lichtkoepel die open kan willen laten plaatsen. Op het platte dak ligt bitumen en de koepel zal ongeveer 1 bij 1 meter moeten worden.

Nieuwe lichtkoepel monteren

Momenteel een lichtkoepel met houten opstand, waar geen isolatie tussen zit. Veel warmte verlies daardoor. We willen nu iets meerwandige koepels met opstand. Momenteel is het daglicht maat 80 x 80 cm, maar dat kan een maatje groter. Het gaat in elk geval om 2 stuks. Het betreft een plat dak met bitumen bedekking van ongeveer 7 jaar oud.

Vlakke lichtkoepel plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een vlakke lichtkoepel in een plat betonnen dak van een uitbouw. Ik denk aan verschillende maten : 2x 100x100 of 1 lange smalle van bv 300x50 of 300x 75

Lichtkoepel in plat houten dak plaatsen

Over 2 weken verhuis ik en ik heb interesse om een lichtkoepel te laten plaatsen op het dak van de carport. Het betreft een houten dak. Graag advies over afmeting lichtkoepel, type en plaatsen. Ik denk zelf aan 100 x 200 cm. Ik zou graag vrijblijvend een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van de koepel.

Lichtkoepel op zolder vervangen

Lichtkoepel op zolder vervangen. Het betreft een plat dak met bitumen dakbedekking. Het gaat om een lichtkoepel van ongeveer 100 x 130 cm (binnen meting).

Lichtkoepel in een betonnen dak plaatsen

In onze nieuwbouwwoning bevindt zich een plat betonnen dak, hier willen wij graag een lichtstraat in hebben. Het dak bestaat uit breedplaten en heeft een afmeting van 4.40 bij 2.50 meter. Wij willen graag een lichtstraat van ongeveer 0.9 bij 2.00 meter en willen graag weten of de constructie dit mogelijk maakt en wat de kosten zouden zijn? Oplevering van het huis vindt plaats over 2 weken.

Partners

Partners van Casius