Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lichtkoepel plaatsen op dak aanbouw en vervangen dakbedekking? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lichtkoepel plaatsen op dak aanbouw en vervangen dakbedekking. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lichtkoepel plaatsen op dak aanbouw en vervangen dakbedekking

Lichtkoepel laten monteren in een uitbouw

Ik zoek een kozijnenspecialist die een kunststof lichtkoepel kan plaatsen in het dak van mijn aanbouw. In mijn aanbouw met balkenplafond met dakleer bekleding wil ik graag een rechthoekig lichtkoepel plaatsen waarbij de maten eventueel aangepast mogen worden aan ligging balken( ongeveer 160/200 bij 80). De balken zie je in de woonkamer niet zitten omdat er een gipsplaten plafond tegen zit.

Vernieuwing bestaande bitumenbedekking, dakisolatie aanbrengen, vervangen lichtkoepel

Het gaat om vernieuwing bestaande bitumenbedekking, dakisolatie aanbrengen, vervangen lichtkoepel van 1 m bij 1 m en mogelijk het plaatsen van een 2e lichtkoepel van ongeveer 60 cm bij 60 cm. Het dak is ongeveer 67 m2. Graag zouden wij advies over de nieuwe dakbedekking willen hebben. Wat wij begrepen hebben is dat het dak vanuit buitenaf geïsoleerd dient te worden. We zouden graag advies willen hebben over het best te gebruiken isolatiemateriaal.

Lichtkoepel in een betonnen dak plaatsen

Ik wil graag een lichtstraat van onderverdeeld 1 x 4 meter in een uitbouw met een betonnen dak. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Lichstraat of lichtkoepel realiseren in onze uitbouw

In de bestaande uitbouw willen we een lichtkoepel van +/- 1,5 m2 maximaal. Graag een all in prijsopgave inclusief plaatsen en afwerking ook aan de binnenkant.

Lichtkoepel of straat plaatsen in een plat, betonnen dak

ik heb een betonnen plat dak, bestaande uit platen van 250 x 470 cm. Om meer licht in mijn woonkamer te krijgen ben ik mij aan het oriënteren naar de technische mogelijkheden. Voor een lichtstraat van ca. 120 x 300 cm in een betonnen dak plaatsen (dus dak (bitumen) openen, betonplaat inzagen, lichtstraat monteren, afwerken. Aan welke kosten moet ik hiervoor denken, excl. lichtstraat zelf.

Compleet dak vernieuwen en een lichtkoepel plaatsen

Nu een bestaand bitumen zadeldak van 30 meter breed en 60 meter lang. Wij willen graag een compleet nieuw dak met een lichtkoepel, wij laten ons graag adviseren.

Elektrische lichtkoepel

Monteren van elektrische lichtkoepel 60 x 60 cm inclusief het zagen in het betonnen dak. Dak is ongeveer 20 cm dik. Bitumen dakbedekking. Electra loopt door het dak. Geen afwerking aan de binnenzijde nodig. Het materiaal graag direct afvoeren. Het hele dak wordt vernieuwd, mijn vraag is of eerst het dak vernieuwd moet worden of dat het handiger is om eerst de lichtkoepel te plaatsen? het dak wordt door een andere partij vernieuwd.

Lekkage bij lichtkoepel repareren

Bij ons kantoorpand in Amsterdam Noord is nu lekkage bij een lichtkoepel. We willen liever niet de koepel vervangen, dus vandaar dat ik nu aan het zoeken ben naar een dakdekker die het wellicht kan repareren. Ik zoek dus naar een monteur die dakplaten kan plaatsen in het bestaande frame. Het gaat om 2 lichtstraten van 2,5 x 10. Het liefst zo snel mogelijk.

Dakbedekking vernieuwen plus plaatsen nieuwe lichtkoepel

De dakbedekking is economisch afgeschreven. Betreft circa 60 m2 aan bitumen 446K14. Graag laten vervangen door eventueel een groen dak. De lichtkoepel (ca. 1 m2) op het platte dak heeft schade, deze willen we ook graat vervangen. Zinken bedekking van de goot willen wij ook graag laten verwijderen, het heeft een breedte van 5 meter. Graag al het oude materiaal afvoeren.

Lichtkoepel plaatsen in betonnen plat dak

Ik wil graag een lichtkoepel plaatsen op ons dak, zodat onze badkamer natuurlijk licht krijgt. Het zou fijn zijn als de lichtkoepel er op kan, anders wordt onze badkamer een sauna. Ons dak is een plat dak van beton van zo'n 7 cm dik. De afmetingen van de koepel het liefst rond de 60 X 60 cm of 70 X 70 cm. Het liefst eind oktober plaatsen.

Partners

Partners van Casius