Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe lichtkoepel monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe lichtkoepel monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe lichtkoepel monteren

Nieuwe lichtkoepel monteren

Momenteel een lichtkoepel met houten opstand, waar geen isolatie tussen zit. Veel warmte verlies daardoor. We willen nu iets meerwandige koepels met opstand. Momenteel is het daglicht maat 80 x 80 cm, maar dat kan een maatje groter. Het gaat in elk geval om 2 stuks. Het betreft een plat dak met bitumen bedekking van ongeveer 7 jaar oud.

Lichtkoepel laten monteren

Het leveren en monteren van een lichtkoepel, vierkant bol, 100 bij 100 binnenmaat, Polycarbonaat, dubbelwandig.

Licht- en ventilatiekoepel laten monteren

Graag zou ik een lichtkoepel laten plaatsen. Het gaat om een ventilatiekoepel met dagmaat 40 x 40 cm, deze heb ik al thuis klaarliggen, inclusief bijbehorende opstand. Er is een sparing al in het dak aanwezig van 58 x 61 cm, tijdelijk afgedekt met een metalen plaat. Het dak is plat met een bitumen afwerking en een grindlaag bovenop. Graag hoor ik of jullie tijd hebben deze koepel te plaatsen en wat de prijs zal zijn.

Nieuwe dakbedekking met isolatie aanbrengen

We willen het platte dak (met houtskelet) van nieuwe dakbedekking voorzien. Oude bitumen is circa 20 jaar oud met grind er op. Oppervlakte is circa 82 m2. Zie plattegrond voor exacte maten. De werkzaamheden betreffen: Voorbereiding * Controle vergunningen, toegang en bereikbaarheid project * Transport materiaal. Plaatsen rolsteiger, ladder of ander klimgerei rondom pand. Deze komt tot bij de dakrand te staan (indien van toepassing) Werkzaamheden * De bestaande dakbedekking als ondergrond gebruiken voor de nieuwe dakbedekkingsconstructie. Grind in lengte banen opzij scheppen en de ondergrond, droog en stofvrij maken * Alle bestaande afvoeren en dakrand afwerking uitsnijden en verwijderen. De ondergrond controleren op gebreken en indien nodig herstellen. Zorgen voor een vlakke ondergrond. * Het gehele dak met 50mm PIR platen isoleren. * Het geheel mechanisch aan de ondergrond bevestigen met drukverdeelplaatjes. Vervolgens een tweelaags dakbedekkingsconstructie aanbrengen van APP bitumen. Onderlaag van VB460K60 en een toplaag 4mm dik van VB470K14 van Garantgum * Leveren en monteren van nieuwe aluminium afvoeren. De hwa op de bestaande regenpijp aansluiten * Aluminium daktrim op de dakranden monteren. Deze afwerken met een strook dakbedekking van voldoende breedte * De diverse op het dak aanwezige doorvoeren vervangen voor nieuwe dubbelwandige doorvoeren, maatvoering als bestaand * Waterdicht inwerken van de bestaande lichtkoepel * Waterdichte aansluiting met het dak van de belendende panden maken

Lekkage bij de lichtkoepel repareren

De lichtkoepel in ons trappenhuis heeft lekkage. Een paar jaar gelden was er ook een lekkage die destijds verholpen was. Het houtwerk rondom vertoont opnieuw vlekken en het hout vertoont gedeeltelijk houtrot. Het betreft een vaste, dubbelwandige, dakkoepel van ongeveer 90 x 120 centimeter groot. Werkzaamheden: Lichtkoepel demonteren, hout waar nodig vervangen en repareren en lichtkoepel opnieuw waterdicht monteren. Bitumen dakbedekking op lekkages nakijken en waar nodig repareren.

Lichtkoepel in de carport monteren

We willen een lichtkoepel op de carport. Graag op een tijdstip dat direct vooraf gaat aan het aanbrengen van de nieuwe dakbedekking (bitumen).

Lichtkoepel monteren op een plat dak

Op zolder is een plat betonnen dak aanwezig. Ik wil in dat dak een lichtkoepel geplaatst hebben. Lichtkoepel van 1 meter bij 1 meter en hij moet ook open kunnen, zodat er een toegang tot het dak mogelijk is.

Lichtkoepels monteren

Ik zou graag een offerte willen aanvragen om 2 lichtkoepels te monteren. De 2 lichtkoepels heb ik al gekocht moeten op een plat dak van hout gemonteerd worden. Het gaat om een lichtkoepel bolvormig vierkant met opstand, ventilatieopstand: 50 x 50 cm, en een lichtkoepel bolvormig rechthoekig van 30 x 130 cm .

Lichtkoepel in aanbouw monteren

Een lichtkoepel monteren in een aanbouw met plat dak. We willen meer licht in de woonkamer. De woonkamer is 10 x 5 meter waar we halverwege een zithoek van 4 x 5 meter hebben. Daar moet een lichtkoepel geplaatst.

Lichtkoepel monteren in een carport / veranda

Graag zou ik de mogelijkheden willen weten wat de kosten zijn om een lichtkoepel in een carport/ veranda te plaatsen. De carport is van houten met een plat dak met een laag bituum. Er zal een lichtkoepel van ongeveer 1.20 bij 1.20 meter worden.