Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lichtkoepel dichtmaken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lichtkoepel dichtmaken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lichtkoepel dichtmaken

Lichtkoepel dichtmaken

In het toilet hebben wij nu een kleine lichtkoepel (binnenmaat 40x40cm), welke we graag dicht willen maken. De uitsparing voor het raam is 65x65 cm en loopt tapstoe. Wanneer het plafond gedicht is willen we het plafond ook graag laten stuken.

Een lichtkoepel verwijderen en het dak dichtmaken

Ik zoek een dakdekker die een lichtkoepel kan verwijderen en dat deel van het platte dak dicht kan maken. Het gaat om een plat schuurdak van 5 bij 6 meter. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Dakisolatie aanbrengen en lichtkoepel vervangen

Dakisolatie aanbrengen en lichtkoepel vervangen: - 'warme' isolatie op een plat dak 70 m2. - nieuwe bitumen laag. - vervanging bestaande lichtkoepel (dagmaat 2 vierkante meter) door drie driewandige polycarbonaat koepels van 80 x 120 cm op andere plaatsen in het dak. Liefst zonder hoge opbouw, maar op houten \'ring\'of\'kraag\'. Reparatie/dichtmaken van gat oude lichtkoepel, alles uiteraard in goed overleg. Graag eerst een globale, vrijblijvende indicatie.

Dakterras en lichtkoepel dichtmaken

In het dak zit momenteel een lichtkoepel, deze zal moeten dichtgemaakt worden en dichtgestort met beton waarschijnlijk. Omdat ik er een tegelvloer overheen wil laten leggen. Het zal het waterdicht en stevig moeten zijn. Dan moet er op de betonvloer een smeervloer komen en daarop tegels gelegd geworden en gevoegd en dergelijke. Het gaat om ongeveer 70 m2 voor wat betreft de smeervloer en het tegelwerk. Tegels zal ik zelf kopen.