Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lessenaarsdak realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lessenaarsdak realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lessenaarsdak realiseren

Lessenaarsdak realiseren

We willen ons hellende dak verbouwen naar een lessenaarsdak, het is heeft nu een oppervlakte van zo'n 30 m2. De huidige constructie is gedateerd de dakpannen zijn nog redelijk. Wat zijn de mogelijkheden en wanneer kan het uitgevoerd worden?

Overkapping met lessenaarsdak realiseren

Wij zijn geïnteresseerd in het realiseren van een open overkapping (3 x 6 meter). Hier bovenop moet dan een lessenaarsdak komen met ongeveer de afmetingen 3.25 x 1.25 meter. Een kunststof frame (maar willen ook graag de prijs weten van aluminium) en met gelaagd glas (prijs graag zowel zonwerend als niet zonwerend). We hebben ondertussen wel begrepen dat aannemersbedrijven allemaal erg vol zitten dus als er iemand in het najaar, of desnoods in het voorjaar van 2019 de opdracht aan zou willen nemen, dan horen we dat ook graag. Ik heb begrepen dat aannemersbedrijven allemaal erg vol zitten. Dus als er iemand in het najaar, of desnoods in het voorjaar van 2019 de opdracht aan zou willen nemen, dan horen we dat ook graag. Als het lukt om de opdracht over drie tot zes maanden uit te voeren, vernemen we dat graag van u.

Uitsparing voor een lichtstraat in het dak maken

Ik wil graag een lichtstraat laten plaatsen in de uitbouw van een nog te realiseren nieuwbouwwoning. Het gaat hierbij om een lessenaarsdak tegen de muur, met een indicatie van de afmeting: 4770 x 100 cm. De lichtstraat willen we zo groot mogelijk hebben.