Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkende dakgoot repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkende dakgoot repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkende dakgoot repareren

Lekkende dakgoot repareren

Mijn zinken dakgoot lijkt op 1 plek te lekken. Graag laat ik deze door een vakman controleren en repareren. De lengte van de goot is ongeveer 4.30 meter.

Dakgoot en regenpijp rapareren

De goot aan de achterzijde van onze woning is lek. Tevens is de gootbekleding van PVC, dit is al eens een noodoplossing geweest, waarschijnlijk voor een lekkende goot. Omdat de goot achter de beplating waarschijnlijk erg slecht is zou de goot eventueel vervangen moeten worden?

Lekkende dakgoot boven voordeur vervangen

Lekkage boven voordeur, waarschijnlijk door kapotte dakgoot. Dakgoot loopt bovendien niet mooi 'af' naar regenpijp. (Houten ombouw van dakgoot vernieuwd in 2013

Lekkende dakgoot lekvrij maken

Reparatie van 2 kleine lekkages in de dakgoot op 2 hoog bij dubbel bovenhuis. Eventueel te combineren met het verwijderen van een zonnescherm op 1 hoog indien mogelijk.

Lekkende dakgoot repareren

Onze dakgoot lekt. Op het punt waar de dakgoot de gevel raakt. Zie foto. Je kunt de druppels zien hangen

Lekkende dakgoot repareren

Er is een lekkage aanwezig bij de aansluiting tussen de garage en de woning. Er dienen 2 loodpuntjes gerepareerd te worden. Daarnaast ligt er een soort vijverfolie, deze dien ook goed geplakt worden.

Lekkende dakgoot herstellen

Dag voor hangt door en lekt hier door dit in orde maken

Dakgoot met lekkage herstellen

Repareren of (plaatselijk)vervangen van een lekkende dakgoot. Achterzijde tussen woning. Dakgoot is goed bereikbaar.

Lekkende goot vervangen

De dakgoot geeft een lekkage. Graag laten wij dit repareren of indien nodig vervangen. De goot is ongeveer 6 meter lang en het materiaal is onbekend daar er een houtenbekleding omheen zit.

Lekkende dakgoot repareren

Wij hebben aan onze hoekwoning een houten bakgoot met een flinke overstek. Daarin zit een dakgoot die kennelijk lek is. Het lekt af en toe flink, net boven onze voordeur. Een buurman heeft even gekeken en gezien dat de goot helemaal schoon is, dus niet overloopt. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang dan uw offerte voor het benodigde herstelwerk. Ik weet niet wat voor soort goot er in de houten bak zit.