Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkages opsporen verhelpen en dakgoot vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkages opsporen verhelpen en dakgoot vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkages opsporen verhelpen en dakgoot vervangen

Lekkages opsporen, verhelpen en dakgoot vervangen

Onze voorgevel aan de linkerzijde is zeiknat (zie foto). Het begint in huis ook een beetje muf te ruiken, dus volgens mij is dit dan al langer aan de gang. De oorzaak van de lekkage willen wij graag laten verhelpen (misschien liggen er pannen niet goed in combinatie met een verouderde dakgoot). Graag in de offerte ook een prijs om deze dakgoot aan de voorzijde te vervangen. Deze is zo'n 5 meter. Ik denk dat deze sowieso zijn beste tijd gehad heeft. De meeste buren hebben deze afgelopen jaren al vervangen. Tevens ook nog een klusje om lekkage bij ons dakkapel op te lossen. Vaak bij bepaalde windrichting en veel regenslag lekt het naar binnen. Het dakkapel is via het platte dak te bereiken. Overige info: in de spouw zitten momenteel sinds 2 jaar isolatie bolletjes.

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Schuin pannendak can ongeveer 60 vierkante meter. Het gaat om vier kleine lekkages.

Daklekkage repareren

Offerte maken voor opsporen en herstellen daklekkage. Sinds nieuwe kunststoffen ramen en boeiboorden waren geplaatst begonnen de lekkages. Het is een plat dak, lekkage zit waarschijnlijk op de dak rand.

Dakconstructie op lekkages controleren en isoleren

Daklekkages opsporen en repareren. Tevens constructie van de verschillende delen controleren en isolatie aanbrengen op gedeelte van het dak. Het betreft een carre boerderij dus groot dak oppervlakte. Ongeveer 500 m2 totaal. Isolatie op 250 m2.

Lekkage aan dak opsporen en herstelwerkzaamheden

In oktober 2016 is de overdracht geweest van de door ons gekochte hoekwoning uit bouwjaar 1980. Wij hebben tijdens het aankooptraject al een oude lekkageplek bij de schoorsteen op de zolder besproken, die volgens de verkopende partij uit een ver verleden stamde. Sinds begin november hebben wij een beginnende lekkage gehad, die daarna zeer fors is geworden. Bij het weghalen van een afwerking op het dakbeschot zien we dat de dakconstructie daaronder ook verrot is. Kennelijk is er al lange tijd lekkage geweest. Wij hebben nu ook aan de voorzijde van de zolder lekkage achter de schotten. We willen de oorzaak van de lekkages laten opsporen en laten verhelpen en ook de hele situatie in kaart laten brengen. Wij staan voor een juridische afwikkeling met de verkopende partij en daarin zal uw offerte/rapport voor ons een leidraad zijn. We maken graag snel een afspraak. Vooraf ontvangen we graag een prijsindicatie van uw inzet.

Dakkapel controleren op lekkages

Wij hebben een dakkapel met een plat dak van 4.80 meter breed en heel af en toe is er een lekkage zichtbaar in de hoek waar de dakkapel aansluit op het dak. De dakkapel is 11 jaar oud. Graag laten wij de oorzaak van deze kleine lekkage opsporen en verhelpen.

Lekkende dakgoot repareren

Mijn huis heeft een met hout betimmerde dakgoot. Door vocht is de houten betimmering op ongeveer 7 plekken, verdeeld over een lengte van ongeveer 3 meter aangetast: de verf laat los en het hout is verrot. Ik heb hetzelfde probleem gehad 2 jaar geleden. Dit heb ik zelf gerepareerd, echter kennelijk niet afdoende. Graag wil ik een offerte voor: - opsporen en reparatie lekkage zinken dakgoot - inspectie van de zinken dakgoot mbt. risico op lekkage - maatregelen om toekomstige lekkages te voorkomen optie 1: vervanging houten betimmering tpv. de aantastingen optie 2: vervanging volledige betimmering door kunststof, 22 meter

Daklekkage opsporen en verhelpen

We hebben 2 daklekkage's, 1 aan de voorkant van het huis bij de slaapkamer en 1 aan de achterkant van het huis bij de keuken en bijkeuken. Allebei de lekkages zitten aan een hoek van het huis. Gelieve zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Daklekkages opsporen en degelijk verhelpen

Mijn huis heeft op 3 plaatsen lekkage. - bij de dakkapel aan één kant rechts onder (van buiten gezien); - de tweede is ook een dakkapel maar veel kleiner, op dezelfde hoogte, aan de voorkant (straatkant). Ook rechtsonder, maar ook op het dakje zelf; - de derde is aan een plat dakje tussen de 2 kapellen in (zie foto). Afgelopen jaren is er tweemaal een loodgieter aan bezig geweest, beide keren zonder enig resultaat. Dus ik zoek nu iemand met enige kijk op en/of ervaring met lekkages. De woning is 35 jaar oud, het dak ook.

Daklekkage opsporen

Ik heb over de westkant van mijn huis op vele plaatsen last van lekkages. Het gaat om een woning uit 1926 met een schuin pannendak. Tijdens de storm van afgelopen week is er een hoop vocht door het dak de woning binnengedrongen. Het is een dak van 7 meter breed en over de gehele breedte komt er vocht naar binnen. Ik zoek iemand de oorzaak van de lekkages kan opsporen en repareren. Graag ontvang ik een offerte.