Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage zolder via schoorsteen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage zolder via schoorsteen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage zolder via schoorsteen

Dakbeschot repareren

Ik wil graag een deel van het dakbeschot laten vervangen, rondom de linkerzijde van de dakkapel. Deze is destijds niet goed aangelegd waardoor er lekkage is ontstaan. De lekkage is inmiddels vakkundig verholpen maar een deel van het dakbeschot is verpulverd door het vocht. Het gaat om een deel van circa 1 meter breed en 2 meter hoog op schuin dak van de zolder. Er is een aanbouw op de eerste verdieping waarop een ladder stevig geplaatst kan worden.

Nokvorst vastleggen + Dak dakkapel vervangen

Wij hebben onlangs in Castricum een huis gekocht (onder voorbehoud) en zijn momenteel bezig met een verbouwplanning. Op zolder is lekkage zichtbaar. Uit de bouwkundige keuring is gebleken dat dit komt door veroudering van de nokvorst (dakmortel). Dit willen wij graag laten herstellen. Daarnaast is ook het dak van het dakkapel aan vervanging toe (bitumen dak) inclusief randaansluiting. De afmetingen weet ik allemaal niet maar ik kan foto's sturen die op funda staan. Het huis is 5,89 bij 8,50 meter.

Daklekkage op zolder bij regenval

Wij hebben een lekkage op zolder. Het water drupt bij regenval naar binnen. Er is een schuine dakraam aanwezig. Het lijkt erop dat het probleem zich ongeveer een halve meter boven het raam bevindt. Graag maken wij vrijblijvend een afspraak om de oorzaak op te sporen en een prijsopgave te ontvangen.

Nokvorsten aansmeren

Ik wil graag onze nokvorsten op korte termijn laten renoveren. Het gaat om ongeveer 8 strekkende meters. Doordat de nokvorsten niet meer goed zijn krijgen wij lekkage op de zolder.

Lekkage op zolder verhelpen

Bij hevige regenval komt er wat water langs de afvoerbuis van de cv ketel op zolder binnen, er is dus waarschijnlijk een stukje lood los. Je kan nu vanuit de zolder licht zien via de afvoerbuis. U moet dus het dak op om het weer waterdicht te maken. Tevens hebben we last van een kraaiennest, misschien kunt u deze ook gelijk verwijderen? Het kraaiennest zit onder de laagste dakpan in een hoek.

Plat dak renoveren zonder isolatie

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? EPDM, Bitumen of Roofing. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? 36 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bestaande platte dak is bitumen. Er liggen kiezels en een aantal stoeptegels 30 x 30 cm op. Dak is uit 2003. Op 2 plaatsen zit er lekkage in het plafond en in de onderliggende slaapkamer. Gaat om de 3e verdieping (zolder). Graag een prijs voor EDPM en Bitumen. Mag over bestaande dak heen gelegd worden. Ik hoop dat het gerepareerd kan worden.

Dakpannen recht leggen

Door de storm is er een aantal dakpannen verschoven waar we zelf niet bij kunnen, waardoor we nu een lekkage hebben op zolder. Ons huis is 3 verdiepingen hoog. Graag laat ik dit repareren.

Dakbeschot herstellen

Wij hebben op de zolder van onze tussenwoning bij het dak lekkage. De lekkage is zichtbaar daar waar het dak overgaat in de muur. Het pannendak geeft aan 1 zijde op meerdere plekken lekkage. Dit zorgt voor watervlekken aan de binnenzijde op het dakbeschot. Er is wel een klein raampje aanwezig, echter kan deze niet voor de lekkage zorgen.

Lekkend dak repareren

Ons huis wordt vrijdag verkocht, nu hebben we op zolder op het plafond lekkage ontdekt, dus er moet gekeken worden waar de lekkage vandaan komt en gerapareerd worden voor vrijdag. Het gaat om een platdak, dus geen pannendak.

Lekkage bij de dakkapel herstellen

We hebben bij veel regen last van lekkage op zolder, precies onder de zijwand van de dakkapel. Graag diagnose stellen van de oorzaak van de lekkage en voorstel voor reparatie doen.