Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage verschoven dakpan herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage verschoven dakpan herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage verschoven dakpan herstellen

Verschoven dakpannen recht leggen

Ik wil de lekkage bij de afvoer van de CV ketel en het ventilatie systeem laten verhelpen. Dit komt waarschijnlijk door verschoven dakpannen.

Stormschade repareren

Nokvorsten reparatie en terugplaatsen. Drie liggen er beneden en een aantal is verschoven. Tevens wil ik een prijsopgave voor het opheffen van een kleine lekkage c/q vervanging van de dakbedekking van de dakkapel. Of de lekkage komt van de schoorsteen. Graag even komen kijken hiervoor.

Dakpannen recht leggen

Door de storm is er een aantal dakpannen verschoven waar we zelf niet bij kunnen, waardoor we nu een lekkage hebben op zolder. Ons huis is 3 verdiepingen hoog. Graag laat ik dit repareren.

Daklekkage repareren aan een pannendak

Ik wil graag dakpannen laten verleggen op het dak van onze bovenwoning. Wij hebben lekkage en er is op een stuk van 15 m² sprake van verschoven dakpannen door de wind. Dit dak is goed bereikbaar via een dakterras. Ik ontvang graag vooraf uw prijsindicatie.

Lekkage verschoven dakpan herstellen

Lekkage door verschoven dakpan met pijp centraleafvoer.

Lekkage op zolder verhelpen

Onlangs geconstateerd dat er een dakpan verschoven was, helaas is dit niet de eerste keer dat op deze plek een lekkage heeft plaatsgevonden, vorige eigenaren van de woning zouden dit hebben verholpen maar overduidelijk niet dus. Dakplaat onder pannen is rot en gedeeltelijk beschimmeld dient vervangen te worden. Exacte omvang kan ik niet geheel vast stellen maar gezien de omvang van het rot en vocht in het hout zal dit op een 6 tot 10 m2 uitkomen.

Windveer en dakpannen vastleggen

Aan de voorzijde van onze woning staat een windveer gedeeltelijk omhoog door de harde wind. Aan de achterzijde van de woning zijn ongeveer 6 dakpannen verschoven. Ik wil de windveer weer goed vast laten zetten en de dakpannen weer goed laten leggen, zodat er geen lekkage kan ontstaan.

Verschoven dakpannen terugleggen

Er zijn een aantal dakpannen verschoven door de wind afgelopen week en nu ben ik bang voor lekkage

Lekkage aan een dak herstellen

Wij hebben een natte plek aangetroffen op een houten balk op onze zolder. Het is een horizontale gording onder het schuine dakbeschot. We denken dat er misschien één of meer dakpannen kapot of verschoven zijn en willen dit graag zo snel mogelijk laten verhelpen. Ons huis heeft 2 woonlagen met daarop een zadeldak.

Daklekkage op laten sporen

Wij hebben op 1 plek in het schuine dak van onze hoekwoning een lekkage. Ik heb op meerdere plekken al dakpannen verschoven, maar de lekkage blijft. De schoorsteen hebben wij nog niet gecontroleerd.