Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage van plat dak verhelpen en mogelijk ook isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage van plat dak verhelpen en mogelijk ook isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage van plat dak verhelpen en mogelijk ook isoleren

Lekkage van plat dak verhelpen en mogelijk ook isoleren

Ik heb een plat dak met grind en vermoedelijk bitumen, deze heeft een paar kleine lekkages. Het dak moet eerst gedicht worden en daarna wil ik het mogelijk ook van buitenaf geïsoleerd hebben. Het gaat om ongeveer 60 m2. De woning heeft twee woonlagen (begane grond en eerste verdieping). Met een ladder is op het dak te komen.

Plat dak van de garage

Ik heb al jaren een lekkage in mijn garagedak. Deze is dus aan vervanging toe. Het is nu een bitumen dak met kiezelstenen. Deze eerst verwijderen en dan een nieuwe bitumen dakbedekking erop plaatsen Het gaat om rond de 20 m2. De garage is goed te bereiken.

Plat dak vervangen, pijp aanleggen

Wij willen nieuwe dakbedekking laten plaatsen op ons platte dak. Het betreft een dak van 90 m2 plat. Deze is versleten en dient vervangen. Tevens hebben we soms last van lekkage. Dit komt omdat het water blijft staan op het 'diepste' punt van het scheefstaand huis. Daarom moet er ook een nieuwe regenpijp worden aangelegd. Ik weet niet van welk materiaal de huidige dakbedekking is. Graag nieuwe standaard dakbedekking (ook geen voorkeur voor materiaal). Het dak is twee verdiepingen hoog.

Bitumendakbedekking vevangen

Ik wil graag mijn dakbedekking vervangen van mijn dak. Gaat om een plat dak van 6x 3 m, maar ook liefst voor twee adressen dus in totaal 12 bij 3m. De hoogte is 2,80 m (eerste verdieping van de uitbouw). Geen last van lekkage, maar huidige dakbedekking is nu 20 jaar oud. Hangt vanaf of bitumendakbedekking geheel moet worden vervangen of dat dakbedekking over de oude heen kan. Eventueel boeidelen ook vervangen.

Nieuw plat dak + groendak met grassen / struiken

Het vervangen van een plat bitumen dak op de schuur / garage van ongeveer 30-35 m2 (van 2 eigenaren) op deel van 20 m2 (1 eigenaar). Dit ivm einde levensduur, eerste lekkage en niet meer goed afwateren van het dak (water blijft te lang staan, geeft lekkage).Daarnaast aanleggen van een groen dak met grassen / struiken (hoger ivm uitzicht) en zorgen voor goede afwatering. Mogelijk aansluiten regenton, grotere afvoer en/of afsluiten van riool.

Dakbedekking vernieuwen

Ik heb lekkage gehad en de dakbedekking moet worden vervangen. Het gaat om een plat dak Het gaat ongeveer 30-40m2, het is het dak van het huis. Graag een offerte opstellen voor Toplaag,grind verwijderen, bladen uitsnijden nieuwe laag aanbrengen etc. Grind er terug op. en het lood weer terug plaatsen.

Nieuwe bedekking plat dak / Daklekkage

Nieuwe dakbedekking voor buiten berging. maat +/- 3.60 x 4.60 dan wel herstellen dak lekkage

Spouwlood vervangen bij een aanbouw met plat dak

Ik heb lekkage in aanbouw met plat dak. Door lekkagevinden.nl is geconstateerd dat het spouwlood in de onderlinge overlapping niet goed is aangebracht. Het spouwlood dient derhalve te worden vervangen. Het platte dak is 5.00 meter lang. # 3 a 4 lagen muurstenen onder het slaapkamerraam uitslijpen. # Het oude lood verwijderen. # Nieuwe lood op het binnenblad bevestigen door middel van een loodknelstrip. # Uitgeslepen stenen inmetselen en invoegen. Prijs aanbieden inclusief alle materialen en afwerking.

Plat dak renovatie

Wij willen een plat dak renoveren, dat wilt zeggen: verwijderen huidige bitumen, het dak voorzien van nieuwe bitumen, loodrand etc.(ivm lekkage die wij hebben gehad. Het is tijdelijk gerepareerd, maar kregen het advies om het te renoveren). Oppervlakte is 95 m2. Er liggen zonnepanelen op, deze moeten tijdelijk worden verwijderd. Er zit een lichtkoepel (1m bij 1m ) in, deze moet waarschijnlijk worden verwijderd. Daarna moet hier een nieuwe rand gemaakt worden. Graag ontvangen wij een prijsindicatie.

Plat dak van schuur vervangen

Schuur is geschakeld met schuur van de buren. Houtrot boeidelen en lekkage! Graag nieuwe boeidelen en dak met bitumen (nieuw) bedekken. Mogelijk ook reparatie aan dakgoot-omkasting woonhuis en mogelijk voegenreparatie aan achtergevel.

Partners

Partners van Casius