Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage bij de dakkapel repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage bij de dakkapel repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage bij de dakkapel repareren

Dak, en goot lekkage reparatie

Boven de voordeur lekt de goot, en bij harde wind en regen en met sneeuw, hebben we lichte lekkage in de nok van het dak en bij de naad van de dakkapel.

Herstel of vervanging van de dakbedekking op een dakkapel

Wij hebben lekkage via het platte dak van onze dakkapel. Het dak is ongeveer 5 m² groot en we denken dat er bitumen dakbedekking op ligt met langs de randen een daktrim. Graag ontvangen wij uw prijsindicatie voor het repareren of vervangen van de dakbedekking. We stellen een bezoek op prijs.

Lekkage dak opsporen

Lekkage geconstateerd op zolder ter hoogte van mijn dakkapel. De dakkapel is een paar jaar geleden voorzien van kunststof beplating. Met bepaalde slagregen en met sneeuw heb ik water binnen. De nokvorst en dakkapel zijn gechecked en is volgens de zetter van het dakkapel niet de oorzaak. Wat wel geen idee. Gaarne een offerte hiervoor.

Dakkapellekkage laten repareren

Bij de aansluiting van ons dakkapel hebben we lekkage ontdekt. Het is aan de onderkant/hoek van het dakkapel. Waarschijnlijk is het al langere tijd ongemerkt aanwezig. Er is schimmelvorming en mogelijk ook houtrot aanwezig. Mogelijk lekt het alleen bij harde wind/storm.

Lekkage bij de dakkapel repareren

Ik wil de lekkage bij de dakkapel laten repareren. Zit op de 2e verdieping ongeveer 3 x 2,75 meter. (Bitumen).

Dakkapel beleggen met nieuw bitumen

Graag ontvang ik een indicatie voor het vernieuwen van het bitumen op de dakkapel. Er is nog geen lekkage aanwezig. De oppervlakte is ongeveer 5 m2.

Dak renovatie

Het betreft een 2 onder 1 kap woning uit 1900. Het heeft een puntdak en een dakkapel aan de achterzijde. Hier is al een lekkage aanwezig. De pannen wil ik laten vervangen en de daklatten gecontroleerd en er zal een dampwerig folie geplaatst moeten worden. De windveer lijkt ook verkeerd geplaatst te zijn. De woning is 8 meter breed en heeft 2 woonlagen. Verder is er nog een plat dak van 25 m2. Hier hebben wij op meerdere plekken lekkage. Op het dak ligt bitumen met grind.

Lood vervangen van de dakkapel

Ik wil graag het lood laten vervangen aan onze dakkapel, omdat er lekkage is. De afmeting van het dakkapel is 2 meter. Mocht u nog meer informatie nodig hebben, laat het mij dan gerust weten. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

Plat dakkapeldak herstellen

Graag PER MAIL een vrijblijvende offerte voor het repareren van een lekkage op een plat dak van een dakkapel. Ik weet de afmetingen niet en zou graag willen dat de vakman dit voor mij afmeet.

Daklekkage repareren

Recent heb ik al een folie laten plaatsen tussen de daklatten en de pannen. Echter hebben wij op 1 plek nog steeds lekkage. De pannen dienen na het vervangen van de latten terug geplaatst te worden. Ook de daklatten bij de buurvrouw dienen te worden vervangen. De tussenwoning is ongeveer 4 meter breed en er is een dakraam en dakkapel aanwezig.

Partners

Partners van Casius