Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lek garagedak vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lek garagedak vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lek garagedak vervangen

Lek garagedak vervangen

Vervanging gehele garagedak vanwege lekkage en geconstateerde rotte plekken. Daarnaast het vervangen van de boeiborden, deze zijn ook aan vervanging toe. Een plat dak met bitumen met een HWA aan de zijkant. De garage staat aan het huis vast. De garage is circa 4 x 6 meter.

Bitumen garagedak vervangen

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het vervangen van een oud en versleten bitumen garage dak: 3 x 5 meter. Of gedeeltelijk, of geheel vervangen hierover graag goed advies. Aan de voorkant zit een klein lek. Er ligt momenteel een laag water op het dak, dat komt ook omdat het overtollig water van de buren op vangt.

Lekkage aan garagedak verhelpen

Bij de waterafvoer van mijn garage zit een lek. Bij hevige regenval komt er water naar binnen. Het betreft een 1 steens gemetselde garage. De lengte is circa 10 meter en breed 3 meter. Het garagedak is 21 jaar oud en heeft hier en daar wat bobbels. Het betreft een gezamenlijk dak met de buren, die nog een standaard garage hebben van 6 x 3 meter. Ik heb later er een stuk aan laten zetten. De buren hebben niet het plan om de dakbedekking te laten vervangen, dus mocht de bedekking vervangen moeten worden dan zal er een balk moeten worden gelegd tussen de 2 daken.

Lichtkoepels in een garagedak plaatsen

We willen op ons garagedak 2 lichtkoepels laten plaatsen van 100 x 100 cm, in verband met het ombouwen tot praktijkruimte. Daarnaast is er twijfel of er toch nog een lek is dus graag een check daarvan, plat dak van ongeveer 25 m². Er ligt nu bitumen op.

Bituumlaag op het garagedak vervangen

Mijn garagedak is lek, vermoedelijk vanwege slijtage van de bitumenlaag (hoewel ik graag van een vakman bevestiging zou horen). Graag zou ik een offerte ontvangen voor de reparatie hiervan. Het gaat om een oppervlakte van 3,5 bij 6 meter, wat echt slechter is, maar wellicht heeft het hele platte dak een nieuwe laag nodig (nog een paar meter extra). Indien gewenst kan ik foto's aanleveren.

Garagedak laten vervangen na stormschade

Na stormschade en hevige hagelbui is het garagedak lek geraakt. Het dakleer, de houten dakplaten en het mastiek van het platte dak dient te worden vervangen. De oppervlakte is 18 m2. De offerte zal eerst bij de verzekering ingediend worden, daarna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren.

Lekkend garagedak vernieuwen

Garagedak is lek moet worden vervangen. Het gaat om 33 m2.

Dakbedekking op het garagedak vervangen

Afschot aanbrengen op een plat garagedak van ongeveer 3,5 x 8 meter. Het dak is niet lek, maar is in het midden iets ingezakt waardoor het water niet wegloopt. Zelf zat ik te denken om het dak in twee gedeeltes te verdelen met elk z'n eigen afschot en regenwaterafvoer. Er is nu 1 regenpijp. De 2e zou er dan nog bij moeten komen. Graag bespreek ik met u mogelijke oplossingen hiervoor.

Lekkage aan plat garagedak repareren

Wij hebben een lekkage in het dak van de garage. We weten waar het lek ongeveer zit. Graag alleen de lekkage dichten en een rand van ca 1 meter met één of ander kit afdichten.

Rubber dakbedekking van garagedak vernieuwen

Dak is lek. Rubber dakbedekking van garagedak vernieuwen. Afmeting is 6,5 bij 3 meter. Nieuwe rubber dakbedekking. Plat dak.