Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Leisteen of bitumen op een dak aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: leisteen of bitumen op een dak aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: leisteen of bitumen op een dak aanbrengen

Hellend en plat dak vernieuwen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Leien, Andere Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? 220 vierkante meter (huis + appartement). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil graag twee offertes. Een voor leisteen en een voor zink. Wij wonen in een bungalow, twee onder één dak. Er liggen nu shingles/bitumen op. Wij willen of leisteen of zink. Die keuze heeft ook met de prijs te maken. We gaan het samen met onze buren oppakken. Er is behalve ons huis ook nog een appartementje in de tuin dat ook gelegd moet worden.

Leisteen of bitumen op een dak aanbrengen

Op het platte dak wil ik graag nieuw bituum laten plaatsen. De oppervlakte hiervan is ongeveer 10 bij 10 meter. Daarnaast heeft mij hoekwoning asfalt leien. Deze dienen te worden verwijderd en hierna vervangen te worden door normale leien. Dit zal ongeveer 65 me zijn.

Bitumen leien door natuurleien of kunststof leien vervangen

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning met het predicaat 'beschermd dorpsgezicht'. Op het dak liggen bitumen leien en ik wil die laten vervangen. Mijn buurman wil overigens zijn deel niet laten vervangen. Ik ben mij aan het oriënteren op het materiaal voor de nieuwe leien. Dat kan leisteen zijn of kunststof leien. Ik moet hier nog een vergunning voor aanvragen bij de gemeente. De doorlooptijd daarvoor bedraagt 14 weken vanaf het indienen van de aanvraag. Op de achterzijde van de woning moet een zonnepaneel geplaatst gaan worden. Ik wil een afspraak maken met een vakman die hier ervaring mee heeft. Ik krijg graag advies en een prijsopgave. De oppervlakte van het dak moet nog worden berekend. De uitvoering van de klus wil ik graag in het voorjaar van 2018.