Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Leien dak vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: leien dak vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: leien dak vervangen

Nieuw leien dak

De woning is uit 1974 en de dakpannen zijn toe aan renovatie. Plan is isolatie van buiten af te plaatsen en bedekking te vernieuwen. Nu denk ik er over dit met natuurlei te doen, liefst rood, of anders grijs. Ik doe graag dingen zelf of in eigen beheer, maar heb hier geen ervaring mee. Lengte 14 m. Dakvlak normaal, dus per kant ruim 5 m. Met aftrek van grote dakkapel aan een van de zijden. Graag richtprijs voor: leveren lei, rood of grijs, dekken dak, met en zonder isolatie, of voor combi waarin samen wordt gewerkt, dus richtprijs per manuur. + de ruimte die u al dan niet heeft om deze klus in 2018 te doen.

Dak van nieuwe leien voorzien

Het dak van een 2 onder 1 kap dient te worden vervangen. Er liggen nu asbesthoudende leien op. Deze moeten dus verwijderd worden en nieuwe leien erop. De totale oppervlakte is 180 m2. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Leien dak met asbest slopen

Offerte voor verwijderen van 30 m2 asbest leien dak

Asbest leien op het dak vervangen

We zijn in gesprek om een huis (in Gilze) aan te kopen. Uit een bouwtechnisch onderzoek is gebleken dat dit dak daarop dakleien liggen met asbest. Om een helder beeld van de kosten te krijgen zouden we voor we tot een definitieve koop over gaan een kosteninschatting willen ontvangen voor het verwijderen van alle dakleien en het plaatsen van nieuwe dakleien. Graag zouden we deze in de diverse varianten (kunststof lei/ natuursteen lei) ontvangen. In de bijlage zit de bouwtekening van het huis inclusief dakplan. Bij voorbaat dank.

Leien dak vernieuwen

Wij hopen in mei 2018 te verhuizen. Er zit asbest in het leien dak, nu willen we graag een offerte voor een nieuw leien dak. De oude leien dienen te worden verwijderd en afgevoerd en de nieuwe leien geplaatst. Er is al een inventarisatierapport aanwezig. Het betreft een punt dak en de oppervlakte is ongeveer 100 m2. Verder is de woning goed bereikbaar.

Dak bedekken met leien

Schuin aflopend dak met 1 dakraam 87 m2 Graag offerte voor natuur leien en een voor kunststof leien met en zonder isolatie

Afgewaaide lei terugplaatsen op schuin leien dak

Er is door de septemberstorm een lei van het dak los gekomen. Deze moet teruggeplaatst worden. Dit kan eventueel met heel lange ladder via zijkant of eventueel (kraanbedrijf komt vanmiddag even kijken) met hoogwerker. Kunt u leien plaatsen en zo, wat zijn de kosten V h vervangen V 1 lei? Zo nee, kunt u ons doorverwijzen naar een leiendekker.

Leisteen of bitumen op een dak aanbrengen

Op het platte dak wil ik graag nieuw bituum laten plaatsen. De oppervlakte hiervan is ongeveer 10 bij 10 meter. Daarnaast heeft mij hoekwoning asfalt leien. Deze dienen te worden verwijderd en hierna vervangen te worden door normale leien. Dit zal ongeveer 65 me zijn.

Leien vervangen

Leien vervangen. Het zijn asbesthoudende leien. Circa 120 m2. Het dak is 10 meter breed en gaat 12 meter omhoog. De helling is circa 40 graden, schat ik in. Er is een asbestinventarisatierapport voor gemaakt. Mogelijk zijn er ook bewoners in de buurt die mee willen doen.

Vervangen van een leien dak

Ik ben eigenaar van een groot pand, waarin een bedrijfspand en 3 woningen zitten. Wij willen dat hele pand gaan transformeren naar alleen woningen. Op het dak liggen oude leien die we graag willen vervangen. Ook het lood moet worden aangepast. Ik schat dat het om 200 tot 250 m² dakoppervlak gaat. Ik wil een offerte ontvangen voor echte leien en ook voor kunststof leien. Voor zover het mij bekend is, zijn de huidige leien geen asbesthoudende leien, maar daarover heb ik geen volledige zekerheid. Ik stel een bezoek op prijs.