Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Leien dak vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: leien dak vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: leien dak vervangen

Vervangen bitumen leien door natuur-leien of kunststof leien

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning met het predicaat 'beschermd dorpsgezicht'. Op het dak liggen bitumen leien en ik wil die laten vervangen. Mijn buurman wil overigens zijn deel niet laten vervangen. Ik ben mij aan het oriënteren op het materiaal voor de nieuwe leien. Dat kan leisteen zijn of kunststof leien. Ik moet hier nog een vergunning voor aanvragen bij de gemeente. De doorlooptijd daarvoor bedraagt 14 weken vanaf het indienen van de aanvraag. Op de achterzijde van de woning moet een zonnepaneel geplaatst gaan worden. Ik wil een afspraak maken met een vakman die hier ervaring mee heeft. Ik krijg graag advies en een prijsopgave. De oppervlakte van het dak moet nog worden berekend. De uitvoering van de klus wil ik graag in het voorjaar van 2018.

Leien dak met asbest op woonhuis vervangen

Mijn huis heeft een dak met asbest leien. Het dak is ongeveer 84 m2. Wat zouden de kosten zijn dit te laten vervangen door kunststof leien en is het voordeliger om het met 3 huizen tegelijk te doen? Er is een inventarisatie rapport aanwezig.

Leien dak renoveren of vervangen

Het gaat om een woning langs de grens Belgie, Nederland, 5 km van Maastricht. Wij maken graag een afspraak zodat de vakman ons dak kan beoordelen. Het gaat om een leiendak van 40 jaar oud waar bij de leien nog prima in orde zijn maar waar wij wel lekkages hebben. Ook het loodwerk dient te worden bekeken. De oppervlakte van het zadeldak is 180 m2 en het gaat om een bungalowwoning, tevens hoekwoning.

Leien dak vervangen

Vervangen van huidige leien van een dak van ongeveer (zeer globale schatting) 160 m2. Deze zijn van natuursteen en zijn 15 bij 20 cm. Ik weet niet welke ik hiervoor in de plaats wil hebben, dat hangt af van de kosten. Ik wil ten slotte dat de vakman eventueel de leien kan vervangen. Ook moet er een steiger komen omdat de dakgoot op een meter of 10 begint.

Leggen van een leiendak

Wij hebben een huis uit 1880 en de pannen, oud Hollandse, willen we graag laten vervangen door leistenen dak. De totale oppervlakte bestaat uit 190 m2 en dit zijn 3 daken. De oude pannen moeten worden verwijderd en afgevoerd. Hierna wil ik de daklatten graag laten controleren en eventueel vervangen. Hierna dienen de leien gelegd te worden.

Dak met asbest leien saneren

Namens een vriend van mij wil ik een offerte aanvragen voor een asbestsanering van 50 m² asbest leien op het dak van zijn woning. Deze vriend is in een echtscheiding verwikkeld en moet zijn echtgenote uitkopen. Daarbij is niet alleen de waarde van de woning van belang. De kosten van de verplichte asbestsanering moeten ook worden gedeeld. Wij ontvangen graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren van de leien en het afwerken van het dak. Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt. Wilt u alle communicatie via het genoemde mobiele nummer laten lopen? We kunnen dan ook een bezoek inplannen.

Dakleien vervangen

Ons dak is nu voorzien van asbest cement leien. Deze moeten worden vervangen door gelijkwaardig materiaal, waarschijnlijk dus een kunststof lei. Het zijn 4 gelijke dakvlakken van 25 m2, totaal dus 100 m2. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig, echter is er wel al een sample onderzocht.

Asbest leien verwijderen en vervangen door kunststof leien

Circa 200 m2 leien op hellen dak en deels gevel vervangen, wegens asbest in huidige leien

Asbest leien dak vervangen door kunststof of natuursteen

Graag zou ik een offerte op willen vragen voor het vervangen van een dak met asbest leien. Het oppervlakte van het dak is ongeveer 57 m2. De leien overlappen elkaar ongeveer voor de helft tot 2/3 van wat ik heb kunnen zien. Onze voorkeur gaat uit naar vervanging door kunststof leien of natuursteen leien. Kunt u een inschatting geven van wat de kosten zijn als ik het dak zou laten vervangen? Dak ligt vrij hoog, wellicht een steiger of iets dergelijks nodig.

Kunststof leien op dak vervangen

Bestaande kunststof leien vervangen. Zit asbest in. Dak vernieuwen met kunststof leien

Partners

Partners van Casius