Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Leien dak vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: leien dak vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: leien dak vervangen

Afgewaaide lei terugplaatsen op schuin leien dak

Er is door de septemberstorm een lei van het dak los gekomen. Deze moet teruggeplaatst worden. Dit kan eventueel met heel lange ladder via zijkant of eventueel (kraanbedrijf komt vanmiddag even kijken) met hoogwerker. Kunt u leien plaatsen en zo, wat zijn de kosten V h vervangen V 1 lei? Zo nee, kunt u ons doorverwijzen naar een leiendekker.

Leisteen of bitumen op een dak aanbrengen

Op het platte dak wil ik graag nieuw bituum laten plaatsen. De oppervlakte hiervan is ongeveer 10 bij 10 meter. Daarnaast heeft mij hoekwoning asfalt leien. Deze dienen te worden verwijderd en hierna vervangen te worden door normale leien. Dit zal ongeveer 65 me zijn.

Leien vervangen

Leien vervangen. Het zijn asbesthoudende leien. Circa 120 m2. Het dak is 10 meter breed en gaat 12 meter omhoog. De helling is circa 40 graden, schat ik in. Er is een asbestinventarisatierapport voor gemaakt. Mogelijk zijn er ook bewoners in de buurt die mee willen doen.

Vervangen van een leien dak

Ik ben eigenaar van een groot pand, waarin een bedrijfspand en 3 woningen zitten. Wij willen dat hele pand gaan transformeren naar alleen woningen. Op het dak liggen oude leien die we graag willen vervangen. Ook het lood moet worden aangepast. Ik schat dat het om 200 tot 250 m² dakoppervlak gaat. Ik wil een offerte ontvangen voor echte leien en ook voor kunststof leien. Voor zover het mij bekend is, zijn de huidige leien geen asbesthoudende leien, maar daarover heb ik geen volledige zekerheid. Ik stel een bezoek op prijs.

Nieuw leien dak

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een nieuw natuur leien dak, inclusief leggen. Het betreft het dak van ons nieuw gekochte huis. Het oude dak bevat hoogstwaarschijnlijk asbest en zal door derden verwijderd worden. Het dak is ongeveer 150 m2 groot en er zal eventueel dampwerende folie geplaatst moeten worden.

Bitumen leien of shingles vervangen

Voor een klant van mij ben ik op zoek naar een bedrijf dat 260 m² bitumen leien/shingles van het dak van een woonhuis kan verwijderen. Ik weet niet of er een onderlaag onder zit en of er een nieuwe onderlaag nodig is. De nieuwe shingles zijn al gekocht. Het is onbekend of het om asbesthoudende shingles gaat die er nu op liggen. Ik laat dat ook graag onderzoeken. Ik ontvang graag uw offerte.

EPDM leien leggen

Mijn huis heeft een zadeldak van circa 150 m2 en is voorzien van 2 dakkapellen. Op het dak liggen nu bitumineuze dak singles. We willen deze eventueel laten vervangen door EPDM leien. Kunt u mij per mail een kostenindicatie geven van deze renovatie?

Asbest leien verwijderen en vervangen door kunststof leien met zonnepanelen

Het hele dak moet vervangen in verband met het asbest in de leien. Hiervoor moet dus kunststof leien voor in de plaats komen. Daarnaast wil ik zonnepanelen laten installeren. Het dak is ongeveer 200 m2.

Dak van bitumen met kunststof leien vervangen

Graag een prijsopgaven voor het vervangen van bitumen dakbedekking met kunststof leien. In totaal, een ruwe schatting, 230 m2. dak is goed bereikbaar.

Eterniet leien vervangen

De oppervlakte van het dak is ongeveer 160 vierkante meter zijn. De leien moeten in verband met asbest vervangen worden. Mijn huis is geen doorsnee woning, waardoor het berekenen lastig is. Ik wil mijn huis namelijk in de verkoop doen. Ik wil weten of het door de koper vervangen moet worden of door mij.

Partners

Partners van Casius