Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Leien dak vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: leien dak vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: leien dak vervangen

Kunststof leien op dak vervangen

Bestaande kunststof leien vervangen. Zit asbest in. Dak vernieuwen met kunststof leien

Pannen door leien op het dak vervangen

Het gaat om een tussenwoning met vrijstaand dak. De pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dienen er leien, Alterna 60 bij 32 cm van eternit gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Dakleien op het dak aanbrengen

Wij moeten voor een klant een tuin, zwembad en hoort poolhouse bouwen, de wens van de klant is om daar een echt leien dak op te maken, nu wil ik graag weten, waar ik ongeveer rekening mee moet houden qua m2 prijs, wij hebben al opdracht, open begroting, maar ik moet wel een globale offerte geven, het werk zou uitgevoerd moeten worden in ongeveer november en is in Blaricum, het gaat om ongeveer 75 m2 dak, ik verneem graag van u.

Leien dak vervangen

Bestaande leiendak met 10-15 % chtisotiel vervangen. Ik vraag dit vrijblijvend want ik wil graag een offerte voor 6x3 woningen.

Eternit leiendak renoveren

Ik heb een bungalow uit de jaren '60 met een Eternit leien dak van 25 jaar oud. Ik heb het geheel laten ontmossen. Maar het geheel is toch nog ruw en mat. Op deze manier is het mos zo terug. Het huis heeft drie daken met een helling van ongeveer 30 graden. De totale oppervlakte is ongeveer 350 m2. Ik wil het geheel laten primeren en verven, of totaal vernieuwen. Het ligt aan de prijs wat de beslissing gaat worden. Graag ontvang ik eerst een globale prijsindicatie, voor een meer specifieke berekening kunt u daarna natuurlijk altijd eens langskomen.

Leien door kunststof leien vervangen

Ik woon in een hoekwoning van ongeveer 30 jaar oud en heb als dakbedekking leien die vermoedelijk asbesthoudend zijn. Ik wil die leien graag laten beoordelen en ze laten vervangen door nieuwe kunststof leien. De totale afmeting van het dak is ongeveer 42 m². Ik beschik nog niet over een asbestinventarisatierapport. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.

Reparatie van een leien dak

Reparatie van een leien dak; lekkage verhelpen en het ontmossen van het dak. Het dak zal rond de 200 m2 zijn.

Asbestcement dakleien vervangen

Ik woon in een patiobungalow, onderdeel van een rij van 16 bungalows in totaal. Op de daken liggen asbestcement leien en die willen wij laten vervangen. Mijn dak is ongeveer 30 m². Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt. We zijn wel geïnteresseerd om dit eventueel met meerdere bewoners te laten verzorgen, maar eerst wil ik even een gesprek hier en een offerte voor mijzelf ontvangen.

Leien weer vastzetten met pinnen

Bij het schoonmaken bleek dat bijna alle pinnen uit het dak zijn. De leien liggen min of meer los. Wat kost het deze allemaal weer vast te maken? Het huis is 10 x 10 meter groot en heeft een schuin dak met dakkapel.

Vervangen leien dak door nieuw dak met isolatie

Vervangen leien dak door nieuw dak inclusief isolatie ongeveer 120 m2. Materiaal van het nieuwe dak in overleg met de vakman.

Partners

Partners van Casius