Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lasnaad van de dakgoot repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lasnaad van de dakgoot repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lasnaad van de dakgoot repareren

Lekkende dakgoot repareren

De dakgoot is van 1980, het lekt op een lasnaad, zelf een aantal keren gemaakt met bitumen maar gaat weer lekken na een aantal maanden. De dakgoot is ongeveer 4-5 meter en deze staat ongeveer 6-7 meter hoog.

Naad van de dakgoot repareren

Onze dakgoot is lek, precies op de lasnaad. Ongeveer 20 cm. Dit willen we laten repareren. De dakgoot zit tussen de 2e verdieping en de zolder. Ik weet niet zeker uit wat voor materiaal de dakgoot gemaakt is.

Dakgoot en regenpijp repareren

Vanaf de dakgoot druppelt het water langs de regenpijp op het dak van de erker. Graag wil ik dit laten repareren. Geen idee of het zink of pvc is. Het huis is 5.40 meter breed. Er zit een losse lasnaad. En ook lekkage aan de achterzijde van het huis moet een en ander gerepareerd.

Dakgoot repareren

De dakgoot lijkt te lekken op een hoek bij de lasnaad. Deze moet gerepareerd worden. De dakgoot zit rond de 2e verdieping (5 a 6 meter hoog) met een overstek van ongeveer een meter.

Lasnaad van de dakgoot repareren

Volgens een schoonmaakbedrijf van dakgoten is een lasnaad op de hoek van de dakgoot aan het wijken en aan reparatie toe. De werkplek is goed bereikbaar. De keuken heeft een plat dak en vanaf daar valt de dakgoot te bereiken. De werkplek is goed bereikbaar met de auto.

Zinken dakgoot vervangen

Ik heb boven de 1e verdieping van mijn hoekwoning een zinken dakgoot op beugels hangen van 568 cm lang. Er is een geringe lekkage (niet binnen) en ik wil de dakgoot laten vervangen. Aan 1 zijde moet een eindstuk komen, aan de andere kant een lasnaad voor aansluiting op de goot van de buren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Nieuwe zinken dakgoot monteren

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning en heb daar een zinken dakgoot van 6 meter lang, die aan de buitenzijde met kunststof is afgewerkt. Ik wil graag een offerte ontvangen voor de vervanging van de zinken goot. Er zit 1 HWA in en er is een lasnaad bij de goot van de buren. Ik hoor graag wat de kosten van het materiaal zijn en apart ook van de kosten van de arbeid. Een prijsindicatie per mail is nu voldoende.

Lekkage verhelpen

Lekkage schuurdak (plat) en lekkage dakgoot (lek op de lasnaad)

Lasnaad van een zinken dakgoot repareren

Er zit een lekkage op de las van onze zinken dakgoot. Graag zou ik een richtprijs hebben wat het ongeveer gaat kosten om dit te laten repareren.

Dakgoot zink repareren

Een dakgootlekkage verhelpen. Een zinken goot. Ik denk dat er een lasnaad los is. De goot is 15 jaar geleden vernieuwd. De goot hangt aan de bovenkant van de eerste verdieping. Om de goot is een houten bakgoot.