Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kunststof dakbedekking plaatsen op een uitbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kunststof dakbedekking plaatsen op een uitbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kunststof dakbedekking plaatsen op een uitbouw

Kunststof dakbedekking plaatsen op een uitbouw

Voor een klant van ons wordt momenteel een nieuwbouwwoning gebouwd. Als deze in januari wordt opgeleverd, gaat ons bedrijf er een uitbouw aan maken van 30 m² met een plat dak. Ik zoek een bedrijf dat daar in februari kunststof dakbedekking op kan plaatsen en 15 meter platte kraal. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Dakbedekking van stacaravan vervangen

De dakbedekking laten vervangen van een stacaravan in Oostvoorne. We hebben last van lekkage. Het betreft een Muller Batavier van 10 x 3.10 meter. De bedekking lijkt van zeil/pvc/kunststof te zijn In ieder geval geen bitumen.

Dak van bitumen met kunststof leien vervangen

Graag een prijsopgaven voor het vervangen van bitumen dakbedekking met kunststof leien. In totaal, een ruwe schatting, 230 m2. dak is goed bereikbaar.

Kunststof dakbedekking repareren op een plat dak

Wij hebben regelmatig een kleine lekkage via een plat dak waarop kunststof dakbedekking ligt. We willen graag herstelwerk laten verzorgen, als het mogelijk is al snel, op vrijdag 22 september. We horen graag wat de kosten zijn.

Bitumen dakbedekking vervangen

Oud bitumendak boven keukenuitbouw is aan vervanging toe. Vervanging mag bitumen, maar ook kunststof/EPDM zijn. Grootte dak is ongeveer 8 m2.

Dak aanbouw en schuur vernieuwen

Wij hebben op onze aanbouw en op onze schuur een plat dak. Het dak van de schuur lekt op een paar plekken en het dak van de aanbouw is vooral slecht qua dakrand en aansluiting op gevel. We zouden graag een offerte willen aanvragen voor het volgende: - Vervangen dakbedekking schuur, ongeveer 20 m2 - Vervangen van bestaande lichtkoepel schuur, 1,2 x 0,8 meter - Vervangen en isoleren van het dak van de aanbouw, + aanbrengen dampdichte laag, ongeveer 30 m2. Afschot zit al in de constructie. - Vervangen en iets verhogen van het boeiboord, ongeveer 25 m1. Afhankelijk van de kosten het liefst iets van kunststof. - Inwerken van lood bij de aansluiting van de aanbouw op de gevel van het huis, nu niet aanwezig, ongeveer 6,5 m1. Er zitten 2 hemelwaterafvoeren op het dak en een doorvoer van een afzuigkap en in ieder geval 2 ventilatiepijpen. De onderconstructie is hout en op het dak ligt grind. We horen graag of jullie een offerte willen maken voor deze werkzaamheden. Zo niet, dan horen we dat natuurlijk ook graag. Als het nodig is om eerst langs te komen voor een offerte, dan is dat natuurlijk geen probleem.

Dakbedekking chalet vervangen en dak verlengen

Chalet van Kunststof met schuin dak met daarop shingles. Onder dak een witte kunststof dakgoot. Het schuine dak is te kort waardoor veel water tussen wand en dakgoot valt. Wil graag dak iets verlengen en nieuwe dakgoot aan dak vast/een geheel met dak (van hout/canexel) laten aanbrengen en gelijk dakshingles vervangen door dakplaten. Het dak is 40 m2. De dakgoot is 10 strekkende meters aan beide kanten.

Dakbedekking vernieuwen

Dak: 34,31 m2 Oude mastiek verwijderen, isolatie 3 cm plaatsen, kunststof boeidelen met sierlijsten plaatsen, epdm dakbedekking en alu trim met kraal plaatsen, of bitumen (icopal)dakbedekking en zinken daktrim plaatsen

Daklekkage opsporen en verhelpen bij kunststof dakbedekking

Wij hebben op de 2e verdieping van onze woning een plat dak van ongeveer 90 m² met kunststof dakbedekking. Bij forse regenval is er momenteel lekkage bij een dakkoepel. Ik denk niet dat de koepel zelf de oorzaak is, maar dat er elders iets mis is. Bij een eerste inspectie zie ik geen plek waar het probleem door kan worden veroorzaakt. Eerste stap zal dus zijn het vinden van de oorzaak en daarna herstelwerk. Ik maak graag een afspraak.

Plat dak bedekken

Van het tuinschuurtje lekt het dak. De dakbedekking bestaat transparant kunststof golfplaten. Afmetingen 2 x 3 meter. Deze moet vervangen worden. Tuin is redelijk goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius