Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kraaiennest verwijderen uit de schoorsteen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kraaiennest verwijderen uit de schoorsteen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kraaiennest verwijderen uit de schoorsteen

Kraaiennest verwijderen onder pannen

Wij willen graag een kraaien nest laten verwijderen uit de dakgoot/onder de pannen (Graag contact via mail)

Kraaiennest verwijderen uit de schoorsteen

Het verwijderen van een kraaiennest in de schoorsteen.

Op kraaiennest controleren en eventueel verwijderen

Aan de voorzijden van de woning dakgoot of onder de pannen misschien een nest wat zijn de kosten voor verwijderen en wat zijn de kosten controleren

Kraaiennest verwijderen uit de dakgoot

Wij zijn er vanochtend achter gekomen dat er een kraaiennest in de aanbouw van onze dakgoot zit. Graag zouden we deze laten verwijderen.

Vogelwering plaatsen en vogelnest verwijderen

Afgelopen week een kraaiennest laten verwijderen en een strip laten plaatsen. Helaas lieten de kraaien zich daar niet door weerhouden en het nest zat er 2 dagen later weer. In mei laten wij het huis schilderen en wij vrezen voor eieren tegen die tijd, waardoor wij het huis niet kunnen laten schilderen. Graag zouden wij het nest laten verwijderen en eventueel iets van vogelwering laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte. Zal om ongeveer 7 meter aan vogelwering gaan. Geven jullie ook garantie?

Dakgoten met nestmateriaal schoonmaken

Wij zouden graag een kraaiennest willen laten verwijderen uit onze dakgoot. Tevens alle dakgoten laten schoonmaken. Het betreft een 2 onder 1 kapwoning.

Kraaien in de dakgoot en onder de pannen verwijderen

Afgelopen jaar hebben we een kraaiennest onder de dakpannen gehad wat in huis geluidoverlast veroorzaakt. Ook nu beginnen ze weer met een nest te bouwen. Wat is hier tegen te doen ? Hoor graag wat de opties zijn.

Kraaiennest verwijderen en vogelwering monteren

Wij hebben een huis, waarin 2 daken als het ware dwars op elkaar staan en in de hoek daarvan zit een kraaiennest. Het zou kunnen dat dit nest deels binnen op onze vliering zit. Ik wil graag het nest verwijderd hebben en dat dat hoekje ontoegankelijk gemaakt wordt voor nieuwe vogels.

Kraaiennest verwijderen en vogelwering plaatsen in 2 dakgoten

Ik wil graag een vermoedelijke kraaiennest laten verwijderen en vogelwering laten plaatsten in of boven mijn dakgoten. Het gaat om de voor- en achterzijde van de woning, 2 dakgoten van 6 meter lengte. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Vogelnest van Kauwen of Kraaien verwijderen

Ik heb een kauwen/kraaiennest in schoorsteenkanaal zitten. Kraaienkap eraf gewaaid en nu nest erin. De onderkant rookkanalyse is afgesloten.. afzuigkap op aangesloten. Werkt dan ook niet of nauwelijks meer.

Partners

Partners van Casius