Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kauwennest onder zonnepanelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kauwennest onder zonnepanelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kauwennest onder zonnepanelen

Vogelwering plaatsen bij de zonnepanelen

Ik zoek een partij die één kauwennest kan verwijderen en bij de zijpanelen vogelwering aanbrengen s.v.p. Ongeveer 25 a 30 meter rand zonnepaneel.

Kauwennest onder zonnepanelen

Vogelwering aanbrengen langs 2 x 6 zonnepanelen op bungalow Bergen op zoom .

Kauwennest onder zonnepanelen verwijderen

Onder onze zonnepanelen wordt door een paar kauwtjes een nest gebouwd. Ik ben op zoek naar een oplossing die me daar definitief van verlost. De klus bestaat uit het verwijderen van het nest en het aanbrengen van een rand rondom de panelen waardoor de kauwen niet meer onder de panelen kunnen komen. Het dak is vanaf de zolderverdieping tot de nok op 9 meter.