Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isoleren van plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isoleren van plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isoleren van plat dak

Platdak woonark isoleren en opnieuw plaatsen dakbedekking

Bestaand plat dak met bitumen op woonark ca. 90 m2 isoleren en opnieuw dakbedekking plaatsen. Het dak is goed bereikbaar. Het dak wil ik vanaf buiten isoleren. Over het isolatiemateriaal ontvang ik graag advies, ik zit wel zelf te denken aan iets van hardschuim platen. Over het best te gebruiken dakbedekking ontvang ik ook graag advies, ik zit zelf aan bitumen te denken, maar sta open voor uw ideeën.

Het isoleren van een plat dak van een schuur

Ik wil graag offertes ontvangen voor het isoleren van een plat dak van een schuurtje van 8m2 Het moet gespoten worden.

Dak renovatie

60 m2 plat dak vervangen, isoleren en oude bitumen verwijderen. Zinken dak rand vervangen. 2e dak van 34 m2 na kijken of deze nog in orde is en oude schoorsteen verwijderen.

Dakpannen vervangen, van buitenaf isoleren en plat dak bitumenlaag vervangen

Ik wil de dakpannen/nokvorsten laten vervangen en nieuwe panlatten en isolatie van buitenaf laten aanbrengen. circa 46m2. Keramische pannen hellingsgraad van het dak is 34 graden. Omdat de rest van de woning al qua isolatiewaarde wordt aangepakt hoeft het dak geen superhoge isolatiewaarde te creëren. Tevens huidige bitumen laag van plat dak (circa12m2) laten vervangen (EPDM of PVC) Zie foto(linkerkant is van de buurman en achterkant heb ik niet= is van de andere buurman)

Plat dak van buitenaf isoleren

Ik wil graag mijn platte dak isoleren van buitenaf op een bestaand bitumen dak van ongeveer 35 vierkante meter. Ik den zelf aan Pir isolatieplaten, maar ik ontvang daar graag advies over, net als het soort dakbedekking. Ik ben bezig met de gemeente of een vergunning nodig zal zijn. Het dak begint op een hoogte van ongeveer 5-6 meter en is bereikbaar via een dakterras. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Plat dak isoleren

Plat dak met twee lichtkoepels, dubbel glas, wil ik laten isoleren en/of een groendak op realiseren. Dak afmetingen is ongeveer 5 x 5 meter. Het dak is makkelijk bereikbaar. Het dak wil ik van buitenaf laten isoleren. Er ligt nu bitumen op en ik zou mogelijk EPDM willen hebben. Het dak staat in verbinding met de buurman, er zit wel een richel tussen, we hebben beide onze eigen afwatering. Als het goed is, is er nu geen isolatie aanwezig. We denken aan PUR isolatie met dubbelzijdige aluminium platen. We willen het volgens de richtlijnen voor de subsidie aanvraag. Daarnaast heb ik een klein met pannen bedekt dakje, waaronder misschien ook met PIR platen geïsoleerd kan worden. Het gaat over het huis van mijn gehandicapte zoon, vandaar dat ik wettelijk aanspreekpunt ben.

Dak isoleren

Gaat om een hellend dak, huis uit 1950, isolatie voor 70 m², 20 m² (optioneel) Plat dak (optioneel). Wij laten ons graag adviseren of we het aan de binnenkant of buitenkant willen laten doen.

Dak isoleren

Ik wil graag ons plat dak/dakterras van ongeveer 35 m2 waarvan het bitumen aan vervanging toe is isoleren. Tevens wil ik graag een oude niet functionerende schoorsteen laten verwijderen. Tot slot geven mijn buren aan ook mogelijk interesse te hebben om hun dak te vernieuwen en te voorzien van isolatie.

Plat dak vervangen

Geachte heer / mevrouw, Wij hebben met de buurman een gedeelde voordeur ombouw. Het betreft een ruimte van in totaal 4,5 m2 per woning. Wij hebben nu vochtproblemen. De buurman heeft dat niet. Het vochtprobleem zit in de hoek die het dichtst in de buurt van de regenpijp zit. Wat kost het vervangen van de dakbedekking en deze weer lekvrij te krijgen? De dakbedekking zit er volgens mij al erg lang op (>20 jaar). Dient onze buurman ook mee te doen of kan de helft van het dak worden vervangen? Wij willen het dakje ook extra laten isoleren is dat ook mogelijk? Wat zijn hiervoor ongeveer de kosten en wanneer kan het worden uitgevoerd? Wij wonen in Monnickendam. Graag eerst contact via mail dit ivm beperkte bereikbaarheid vanwege m'n werk.

Plat dak vervangen en opnieuw en dikker isoleren

Wij willen het platte dak van onze woning vervangen en tevens isoleren . Nu isolatie van 4 cm wij willen graag 8 cm . Het dak heeft een oppervlakte van 122 m2 en er zijn drie lichtkoepels . Wij zouden graag een offerte ontvangen incl zinkranden en afvoer van het oude dak .

Partners

Partners van Casius