Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het isoleren van een gerenoveerd boerderij dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het isoleren van een gerenoveerd boerderij dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het isoleren van een gerenoveerd boerderij dak

Het isoleren van een gerenoveerd boerderij dak

Ik ga compleet het dak renoveren van mijn boerderij. Ik zoek nu een isolatiespecialist die het nieuwe dak goed kan isoleren. Het gaat om een dak van ongeveer 500 m2.

Zinken mansarde zadeldak isoleren

Het gaat om een 4 verdiepingen herenhuis uit 1894 met een mansarde zadeldak, dwarsgeplaatst. Het huis is zelf geen monument maar wel een beschermd stadsgezicht. Het huidige dak is van zink en zit er al lange tijd op, ik denk van 1980 ofzo. Wij hebben het huis in 2011 gekocht en het is toen volledig gerenoveerd. Het dak is bewerkt maar niet vervangen, er zijn een aantal lichtkoepels aangebracht en van binnen een isolatielaag van zeg 5 cm tussen het houtskelet aangebracht. Vorig jaar zijn er zonnepanelen geplaatst. Recent hadden we een kleine lekkage aan de achterkant en de reparateur zei dat het dak aan vervanging toe is en eigenlijk had dit in 2011 moeten gebeuren. De aannemer is niet meer, dus geen verhaal. Ik zou het liefst het dak van buitenaf extra willen laten isoleren op het bestaande zink binnen de richels tussen de zinkplaten en als dat niet gaat het bestaande zink vervangen met extra isolatie (we hebben nog steeds een hoge gasrekening). Ik zag diverse filmpjes met Sarking Unilin platen en dat soort oplossing leek me wel wat maar geen idee of dit geschikt is voor deze toepassing. Het woonoppervlak is ongeveer 6,5 m bij 12 m, hoeveel vierkante meter het dak is vind ik lastig te bepalen.

Dak isoleren

Het betreft een vrijstaande woning uit begin jaren 50. Ergens rond 1990 is de woning gerenoveerd, waarbij aan de binnenzijde gedeeltelijk dakisolatie (glaswol, ca. 4 cm dik) is aangebracht. In 2011 is het dak zeil onder de dakpannen vernieuwd. De oppervlakte van het dak bedraagt ca. 150 m2. Wij willen de dakpannen weer teruggelegd en de gootconstructie in tact laten. Onze gedachte gaat uit naar isolatieplaten.

Dakbedekking vervangen, dak isoleren + plaatsen zonnepanelen

Graag laat ik het dak van mijn nieuwe huis renoveren en isoleren en ook zonnepanelen plaatsen. Oplevering huis is 2 januari 2020. Huis is van 1993. Er is een technische inspectie geweest waaruit kwam dat het dak t.z.t. gerenoveerd moet worden, maar ik wil zonnepanelen laten plaatsen en bedacht dat het dan handig is om direct het dak te vervangen en te isoleren. Het is een 2 onder 1 kapwoning met een plat dak van bitumen dakbedekking van 50 m2. Ik wil het bitumen of door bitumen laten vervangen, of EPDM. Het is volgens de bouwkundige beschrijving geïsoleerd, maar ik wil dit laten vervangen. Het isolatiemateriaal moet van buiten aangebracht worden, maar welk materiaal laat ik mij graag over adviseren, ook wat het beste is qua prijs-kwaliteitsniveau. Voor de zonnepanelen is nog geen draagkrachtberekening gemaakt.

Dak lekkages verhelpen en isoleren

Wij hebben op ons dak drie lekkages. Het dak moet gerenoveerd worden, de dakpannen zijn nog intact dus deze hoeven niet te worden vervangen. Het is een schuin dak, ons huis is 7 meter breed, een schuine dak van 35 m2, het hele dak is 60 m2. De nok zit oud cement in. De woning zal ongeveer 6-8 meter hoog zijn. Graag ook in de offerte kosten voor dankinspectie om alles in kaart te krijgen.

Boerderij dak isoleren

Op 1 mei 2019 krijgen wij de sleutel van een wederopstandboerderij uit 1956. Het pannendak dient te worden gerenoveerd. De oude pannen moeten worden verwijderd en afgevoerd. Daarna wil ik het dak laten isoleren en nieuwe pannen laten plaatsen. Het dak is 9 meter breed en ongeveer 5 meter lang. Daarbij zou ik graag advies ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen. Tevens zijn er 2 dakkapellen aanwezig die wij of willen renoveren of vervangen.

Dak renoveren en isoleren

Op ons dak van 115m2 is over de oorspronkelijke mastieklaag een bitumenlaag aangelegd. Na zoveel jaar is er lekkage ontstaan. Het dak moet gerenoveerd worden, en terwijl dat gedaan wordt ook meteen geisoleerd. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman

Dak isoleren

Wij zijn huiseigenaar van een hoekwoning bij een rijtje van 4 woningen. Het dak is van ongeveer 1950 en niet geïsoleerd. De oude pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moeten er isolatieplaten geplaatst worden inclusief nieuwe pannen. Er is een klein dakkapel aan de voor- en achterzijde aanwezig en de woning in ongeveer 5 meter breed. Indien de offerte naar wens is zal wellicht het gehele rijtje gerenoveerd moeten worden.

Dak renoveren en isoleren

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij hebben onlangs dit huis gekocht. Nu zijn de panlatten niet goed gemonteerd en moet het dak gerenoveerd worden. Wij denken erover om het dan direct te laten isoleren, van buiten af. Wat zijn de mogelijkheden en wat is de prijs. Precieze afmeting weet ik niet, alleen berekenen vanaf de Funda tekening.... maar wellicht kunt u op basis daarvan meer aangeven.

Dakisolatie aanbrengen

Geachte heer/mevrouw, ik woon in een 2-onder-1-kap huis waarvan ons deel 4 jaar geleden is gerenoveerd, inclusief het leien dak (van 'de Molen'). Ik kon het dak toen echter niet goed isoleren, omdat ik dat vanaf de buitenkant wil doen en de buren niet mee wilden doen. Nu gaat het buurhuis wel het dak renoveren en is de mogelijkheid om mee te doen door het dak van buiten te isoleren. Mijn deel van het dak is ongeveer 130-140 m2 met aan elke zijde een dakkapel. Het dak is dus in goede staat, maar de isolatie moet wel worden tussen geplaatst. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en indicatief welke kosten hiervoor in rekening worden gebracht.