Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isolatie monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isolatie monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isolatie monteren

Isolatie monteren

Voor een oude fruitloods waar momenteel horeca en een winkeltje in gevestigd zijn. Ik ben ik op zoek naar isolatie van buitenaf om het originele plafond binnen te laten zien, momenteel zijn daar witte platen tegenaan gezet voor isolatie. De oppervlakte is ongeveer 200 m2.

Aanbrengen dakisolatie en EPDM

Gaarne vrijblijvende offerte voor aanbrengen dakisolatie en een laag epdm. Het betreft een woning twee onder een kap te voorzien van pir isolatie met alu folie en een epdm folie de bovenverdieping betreffende slaapkamers overloop is voorzien van een 12 cm dikke steenwolisolatielaag de woning is vrij bereikbaar en het dak toegankelijk via vlak dak aanbouw plus minus 65 vierkante meter . Nok hoogte van vloer vliering tot hoogste punt dak is 75 cm dit ivb hellingsgraad . Eventuele randafwerking ter plaatse door te nemen. Eventueel willen de buren hetzelfde laten monteren door uw bedrijf indien de offerte naar tevredenheid uitvalt. Het betreft twee huizen onder een kap

Golfplaten met isolatie en dakgoot monteren

De golfplaten op een veranda zonder lichtinval zijn 28 jaar oud. Deze dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Ook de dakgoot zal vernieuwd moeten worden. Eventueel wil ik het dak ook laten isoleren. De oppervlakte is ongeveer 9 m2.

Nieuwe lichtkoepel monteren

Momenteel een lichtkoepel met houten opstand, waar geen isolatie tussen zit. Veel warmte verlies daardoor. We willen nu iets meerwandige koepels met opstand. Momenteel is het daglicht maat 80 x 80 cm, maar dat kan een maatje groter. Het gaat in elk geval om 2 stuks. Het betreft een plat dak met bitumen bedekking van ongeveer 7 jaar oud.

Nieuwe dakbedekking met isolatie aanbrengen

We willen het platte dak (met houtskelet) van nieuwe dakbedekking voorzien. Oude bitumen is circa 20 jaar oud met grind er op. Oppervlakte is circa 82 m2. Zie plattegrond voor exacte maten. De werkzaamheden betreffen: Voorbereiding * Controle vergunningen, toegang en bereikbaarheid project * Transport materiaal. Plaatsen rolsteiger, ladder of ander klimgerei rondom pand. Deze komt tot bij de dakrand te staan (indien van toepassing) Werkzaamheden * De bestaande dakbedekking als ondergrond gebruiken voor de nieuwe dakbedekkingsconstructie. Grind in lengte banen opzij scheppen en de ondergrond, droog en stofvrij maken * Alle bestaande afvoeren en dakrand afwerking uitsnijden en verwijderen. De ondergrond controleren op gebreken en indien nodig herstellen. Zorgen voor een vlakke ondergrond. * Het gehele dak met 50mm PIR platen isoleren. * Het geheel mechanisch aan de ondergrond bevestigen met drukverdeelplaatjes. Vervolgens een tweelaags dakbedekkingsconstructie aanbrengen van APP bitumen. Onderlaag van VB460K60 en een toplaag 4mm dik van VB470K14 van Garantgum * Leveren en monteren van nieuwe aluminium afvoeren. De hwa op de bestaande regenpijp aansluiten * Aluminium daktrim op de dakranden monteren. Deze afwerken met een strook dakbedekking van voldoende breedte * De diverse op het dak aanwezige doorvoeren vervangen voor nieuwe dubbelwandige doorvoeren, maatvoering als bestaand * Waterdicht inwerken van de bestaande lichtkoepel * Waterdichte aansluiting met het dak van de belendende panden maken

Lichtstraten in een plat dak leveren en monteren

In november wordt er aan onze woning een uitbouw geplaatst. Ik overweeg om in het platte dak van de aanbouw 2 vaste lichtstraten te laten plaatsen van 2 x 1 meter met helder HR++ isolatieglas. Het betreft een houten dak met isolatie en bitumen dakbedekking. De binnenzijde hoeft niet afgewerkt te worden. Ik ontvang graag uw offerte voor de levering en montage daarvan.

Bitumen shingles of Tapco kunstleien monteren

Afgelopen jaar hebben we een vrijstaande woning uit 1937 gekocht. Groot dakoppervlak (350 m2), oorspronkelijk rietgedekt, nu beschoten dak met bitumen shingles, niet geïsoleerd. Graag ontvangen we een offerte voor de vervanging van de oude shingles door Tapco leien, eventueel inclusief isolatie.

Daklicht in de berging monteren

We willen meer licht in de berging van onze woning en denken aan een glazen daklicht. De berging heeft een plat dak (balken/isolatie/bitumen met grint). Eventueel willen we 2 dakllichten plaatsen, een in de berging en een in de naastgelegen entreehal.

Lichtstraat in de aanbouw monteren

Op 2 september betrek ik een woning in Almere. Aangezien ik van licht in de kamer houd, wil ik graag een lichtstraat in de aanbouw laten plaatsen. Dit heb ik het liefst meteen in de eerste week, van 5 t/m 9 september. Bijgevoegd zijn een plattegrond en twee foto's van de achterkant van de woning. Graag heb ik de volgende opties: - optimale warmte-isolatie; - ombouw in kunststof; - zonwerend glas (veiligheidsglas? ) HR+++++.... veel; - (een gedeelte) moet open kunnen. Elektrisch is chique, maar geen noodzaak; - zonwering aan de binnenzijde; - grootte graag in overleg, de uitbouw is 2.50 meter diep. Aangezien u veel meer ervaring heeft in wat er wel en niet mooi uitziet, hoor ik graag wat uw voorstel is. Alvast dank.

Vogelschroot aanbrengen en kraaiennesten verwijderen

Voor het eerst hebben we veel last van kraaien, na onze schoonmaak van de dakgoten. Ze nestelen niet alleen, maar pikken ook het isolatie materiaal van onder de dakpannen. Wij willen graag vogelschroten laten aanbrengen op de onderste panlatten van het dak en natuurlijk het vooraf verwijderen van de huidige nesten.Dan misschien ook afdichten van de afvoer boxen boven de afvoerpijp met gaas dat wij reeds hebben gekocht. Ons huis is een rijtjeshuis. De totale lengte aan vogelschroten is 9 meter per kant, dus 18 meter voor allebei kanten. Het dak zit op ongeveer 7 meter hoogte. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en monteren van de vogelschroten en het verwijderen van de nesten voor plaatsing. De werkzaamheden moeten zo snel mogelijk gebeuren of uiterlijk voor 5 mei 2016.

Partners

Partners van Casius