Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Inspecteren en isoleren van hellend en plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: inspecteren en isoleren van hellend en plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: inspecteren en isoleren van hellend en plat dak

Vervangen dakpannen pand uit 1868, daarnaast kapconstructie inspecteren en vervangen balken

Bestaand dubbel pannendak met voor platte Friese pannen en achter oude hollandse op pand uit 1868. circa 150m2 dakoppervlak. Voor zover mogelijk oude pannen hergebruiken en aanvullen met vervangers (kunnen wij zelf in voorzien). Kapconstructie ook beoordelen en waar nodig balken vervangen (ook muurplaat op een enkele plek). Isoleren van buiten, liefst minimale impact op uiterlijk van het pand (zo dun mogelijk). Word eigenaar van het pand vanaf 1-12-2019. Het liefst laten wij dit ook meteen in december uitvoeren

Inspecteren en isoleren van hellend en plat dak

Huisdak bestaat uit twee delen: - het plat dak, ongeveer 24m2 - het hellend dak, ongeveer 50-60m2 Het plat gedeelte heeft geen isolatie, alleen knikkers aan de bovenkant. het hellend dak moet van binnen geïsoleerd zijn. Ik kreeg te horen dat het van buitenaf geen isolatie behoeft. Op de plaats waar flat- en pitch-sectie samenkomen, is de verbinding los, moet deze worden gefixeerd en ook beter worden geïsoleerd. Op de eerste verdieping is er een dakkappel. Na installatie is isolatie slecht gedaan en gaat er veel energie verloren. Ik zou om een nieuwe inspectie van het dak vragen voordat de reparatiewerkzaamheden beginnen.

Dak inspecteren en indien nodig vervangen

Ik heb onlangs een monumentale woning gekocht. Er zou wel een dak inspectie en eventuele vervanging nodig zijn. Ook zou ik het dan graag laten isoleren van buitenaf. Het is een Wolfdak met rode muldenpannen 100 m2. Wat zou hier de kosten ongeveer voor zijn?

Hellend pannendak lekkage repareren en isoleren

Ik wil graag het pannendak van mijn woning laten inspecteren door een vakman. Er is momenteel lekkage. Misschien moet er groot onderhoud worden gepleegd en ik overweeg ook om het gehele dak te laten isoleren. Het betreft een hellend dak op de 2e etage; het zijn 2 dakvlakken van ongeveer 6 meter breed. Het dak is goed bereikbaar, gedeeltelijk vanaf een plat dak op de 1e etage.

Dakpannen dak inspecteren, isoleren en repareren

Puntdak, 60 m2, controleren inspecteren, isoleren, vervanging dakpannen waar nodig, 3 dakramen vergroten en vervangen.