Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hijsbalk repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hijsbalk repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hijsbalk repareren

Hijsbalk repareren

De dakbedekking van de hijsbalk ligt los en hangt ernaast. Hierdoor is het hout niet meer beschermd. Ik wil graag dat dit gerepareerd wordt en tevens de hijsbalk geschilderd hebben. De hijsbalk is ongeveer 1,5-2 meter. Het huis is uit 1900.

Hijsbalk op de 3e etage repareren

Ons hijsbalk om zware dingen naar boven te takelen is kapot. Bovendien zit er waarschijnlijk in die balk een lekkage. De hijsbalk zit aan een balk op de 3e etage (ongeveer 15 meter hoog). Wij willen graag de hijsbalk maar ook de lekkage gerepareerd hebben.