Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herstel schuin pannendak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herstel schuin pannendak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herstel schuin pannendak

Het repareren van het dak van een uitbouw met lichtstraat

Ik zoek een aannemer die herstel kan uitvoeren aan kozijnen, een lichtstraat, het dak van een uitbouw en stucwerk. We hebben een uitbouw, schuin dak met over de volle breedte een lichtstraat, dit betreft 690 cm breed en 75 cm diep. We hebben lekkage/vochtproblemen bij de lichtstraat waardoor 1 balk rot is. We twijfelen over herstellen of nieuwe lichtstraat plaatsen. Ook de 2 kozijnen op de 1e verdieping die grenzen aan de lichtstraat zullen vervangen moeten worden. Dit werk moet plaatsvinden aan de achterzijde van een tussenwoning.

Herstel schuin pannendak

Ik zoek een dakdekker die mijn schuine pannendak kan renoveren. Het gaat om het tijdelijk verwijderen van de huidige pannen. Het aanbrengen van folie en het vervangen van de panlatten. Wellicht moet er meer vervangen worden onder de pannen. Na de renovatie dienen de huidige pannen weer terug gelegd te worden. Het gaat om een dak van ongeveer 40 m2.

Inspectie van reeds uitgevoerd dakwerk

Eerder (juli 2016) dakreparatie laten uitvoeren door "de dak- en schoorsteenspecialist". Nokvorsten laten vast leggen in flexibele "cement". Tevens daklekkage laten maken. Volgens tv-programma Radar is dit een oplichter. Vraag of reparatie wel goed is uitgevoerd. Zo niet, herstel ten goede. We hebben een schuin pannendak (dit beslaat 2 verdiepingen) en een garage en een aanbouw. Het zijn 4 verschillende daken. Het vloeroppervlak totaal is ongeveer 100 m2.

Herstel boeibord

Boeiboord verkeert in slechte staat. Ook achterliggend houtwerk voor een deel te vervangen. Totale lengte boeiboord ca. 5 meter, met 1 hoek. Boeiboord zit op een uitbouw van een schuin dak. Eventueel ook zijwang te vervangen (nu multiplex). Vervangingen bij voorkeur onderhoudsarm / onderhoudsvrij. Uitvoeringstermijn flexibel, mag ook wat eerder, in overleg met de aannemer.

Herstel pannendak inclusief goten en regenpijpen

Betreft een pand uit 1894 met een pannendak. Dak is schuin en het huis is 10 bij 6 meter. De laatste 10 jaar (of langer) heeft geen groot onderhoud aan het dak plaats gevonden, wel zijn wat pannen vervangen en is een van de dakgoten hersteld. Er is lekkage op de derde etage, mogelijk houtrot in de gootconstructie en loszittende soldeernaden in de goot. Graag willen we van meerdere bedrijven een onderzoek ter plekke en een offerte per onderdeel van de werkzaamheden (i.v.m. vergelijking van de offertes). De opdrachtgever is de VVE van het pand. De VVE heeft een reservefonds groot onderhoud.

Daklekkage herstellen

Na de hevige regenval en sneeuw hebben wij een daklekkage. De lekkage bevindt zich in het gedeelte van de uitbouw in de woonkamer op de begane grond. Betreft een eengezinswoning. Het huis heeft een plat dak. De uitbouw waar de lekkage zich boven bevindt heeft een schuin dak met dakpannen. De lekkage is vrij groot; in korte tijd hebben zich grote vochtbellen achter het behang gevormd. Graag verneem ik de kosten van herstel.

daklekkage

Na de hevige regenval hebben wij een daklekkage. De lekkage bevind zich in het gedeelte van de uitbouw. Betreft een eengezinswoning met een uitbouw op de 2e etage. Het huis heeft een schuin dak met dakpannen. De uitbouw waar de lekkage zich boven bevind heeft een plat dak. De lekkage is niet groot maar af en toe wordt de wand vochtig na regenval. Graag verneem ik de kosten van herstel.