Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw hellend zadeldak aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw hellend zadeldak aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw hellend zadeldak aanbrengen

Hellend pannendak isoleren en vervangen

Graag een offerte voor het uitvoeren van isoleren pannendak (100 m2) vanaf de buitenzijde (Basis scope). Het gaat over een zadeldak. Activiteiten voorzien: - steiger - weghalen pannen - weghalen panlatten - plaatsen isolatie platen buitenzijde - aanbrengen nieuwe panlatten - terugplaatsen pannen - randpannen correctie in verband met hoogte isolatie - nieuwe nokvorsten (rood) in verband met huidige met specie vast gezet. Optioneel prijs voor nieuwe pannen, dit graag in overleg.

Nieuw hellend zadeldak aanbrengen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Stalen dakplaten / dakpanplaten Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) Zadeldak van 6 bij 3,5 meter lang, stahoogte is 210 cm, nokhoogte is 325 cm Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik laat een overkapping plaatsen waar men shingles mee levert maar ik wil graag dakpannen er op, met vochtwerend folie er onder en op rachels. Compleet afgewerkt met nokvorstplaten, zijplaten et cetera.

Bitumen dak op stacaravan vernieuwen

Ik wil in verband met een lekkage van 1 van de 4 HWA putjes wil ik het gehele bitumen dak van onze stacaravan laten vernieuwen. Inclusief de 4 HWA putjes dus. Afmeting circa 10 x 3.80 meter. Het betreft vervanging of een nieuwe laag bitumen over de originele dakbedekking aanbrengen, als dat kan. De stacaravan is 25 jaar oud. Het heeft een soort zadeldak: een kort en lang hellend dak), enkele dakdoorvoeren in verband met een kachel pijp (buiten gebruik) en ventilatie. De stacaravan staat in Ermelo. Alleen indicaties/offertes per mail.

Vervangen van dakpannen

Huidige OVH dakpannen vervangen voor nieuwe betonpannen (zwart glazuren) en eventueel onderliggende folie vervangen. Betreft een hellend zadeldak van ongeveer 90 vierkante meter groot. Het is een vrijstaande woning en het dak begint op ongeveer 3 meter hoogte. Graag ontvang ik een offerte.

Dakplaten vervangen

Zadeldak van 13 meter lang met een hellend vlak van 4 meter en een hellend vlak van 2 meter vervangen van een dak

Bitumen dakbedekking van chalet vervangen

Ik wil het bitumen dak van mijn chalet laten vervangen. Het chalet is ongeveer 9 x 4 meter. Het chalet heeft een naar 2 kanten licht hellend zadeldak.

Dakpannen op een hellend dak vervangen

Ik wil graag alle pannen op het dak laten vervangen. Het betreft een hellend zadeldak met een totale oppervlakte van ongeveer 65 m2. Het gaat om een vrijstaande woning (1960). Er zit geen dakraam of dakkapel op het dak en het regelwerk is nog in orde. De nieuwe dakpannen moeten we nog uitzoeken maar moeten bij de stijl van de woning passen. Graag ontvang ik een offerte.

Bitumendak vervangen

Een bestaand bitumendak moet worden vervangen. Vervanging d.m.v. dakpanplaten behoort tot de opties. Het betreft een flauw hellend zadeldak van in totaal circa 200 m2. De dakhelling is circa 20 graden. Afstand goot/nok circa 4,50 meter. Ik heb een voorkeur voor het merk: Nautracom.

Mijn dak lekt. Het is een licht hellend ...

Mijn dak lekt. Het is een licht hellend zadeldak met bitumen erop. Ik wil echter ook dat het dak geisoleerd wordt en er twee dakramen in geplaatst worden (velux kunststof). Evt. kan er ook een ander dakmateriaal op bv. pannen, aluminium etc, afhankelijk van kostenplaatje. Naast het huis (op de kopse kant) zit aan een kant een brede goot ( 1 meter?) die ook bedekt moet worden. Hij loopt nu niet af naar de dakgoot, dat moet wel aflopen. Nu blijft er water in staan. Het huis is 11 bij 5 meter.