Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hellend dak isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hellend dak isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hellend dak isoleren

Dakbeschot en zinken dakgoot vervangen

We overwegen om ons hellend dak te laten vervangen. De dak constructie is ok. Betreft het dakbeschot. Huis is 7,65 m diep, 6,16 m breed en het dak heeft een hellingshoek van ca 35 graden. Voor staat er een dakkapel van 3 meter breed en achter 5,1 meter. Ook moet de zinken dakgoot vernieuwd worden. De afmeting is 2 x 6 meter.

Nieuwe dakbedekking tuinhuisje, houtenbalk in schuur vervangen, isolatie dak, schoorsteen maken

Ons tuinhuis heeft een nieuw dak nodig. Het is nu 18 jaar oud en heeft golfplaten, deze wil ik graag door bitumen of dakpanplaten laten vervangen. We willen indien mogelijk daarin een dakraam plaatsen. Het dak is hellend. 8 m lang en in totaal 1,5 + 2 + 2+ 1,5 m breed. Het dak heeft gelekt, daardoor moeten 3 balken binnen in de schuur vervangen moeten worden. Ook belangrijk dat isolatie wordt meegenomen. Daarnaast ook fijn als er een dubbelwandige ‘schoorsteen’ ingezet kan worden zodat daar een paletkachel/houtkachel op aangesloten kan worden. Wat zijn de kosten?

Hellend dak van buitenaf isoleren en dakpannen vervangen

Wij zijn ons aan het oriënteren naar de mogelijkheden om ons hellende dak van buitenaf te laten isoleren en de dakpannen te vervangen. In 1997 is het dak aan de binnenzijde geïsoleerd, maar niet het volledige dak. De onderkant van het dak is de bovenkant van de eerste verdieping en dar zit daar geen isolatie. De dakpannen willen we laten afvoeren (deze zijn 90 jaar oud). Graag advies over het soort isolatie materiaal. De grondoppervlak is ongeveer 70 m2 en het dak heeft een helling van 35-45 graden. Het gaat om een hoekwoning.

Dak vernieuwen

Het gaat om een hellend dak van 12 meter lang en 3 meter hoog. Het dak is niet geïsoleerd. Ik wil de oude dakpannen verwijderen, afvoeren, isoleren, en er daarna nieuwe dakpannen op laten plaatsen.

Polycarbonaat platen vervangen op een serre

Wij hebben aluminium serre met grondoppervlak van ongeveer 2,40m lang en 2,10m breed. Daarop is een hellend dak (19 graden) vanaf de gevel van het huis gemonteerd. Momenteel gedekt door 2 polycarbonaat platen, beide rustend op een aluminium middenbalk in de lengte. Deze platen zijn lek. Wij willen de dakplaten vervangen door b.v. Perlaplast 16mm opaal zonwerende platen. Exacte maten door aannemer aan de hand van huidige platen nameten. Tevens controle van de constructie van de gehele serre op tochtlekken en indien vastgesteld verhelpen daarvan.

Dak isoleren

Gaat om een hellend dak, huis uit 1950, isolatie voor 70 m², 20 m² (optioneel) Plat dak (optioneel). Wij laten ons graag adviseren of we het aan de binnenkant of buitenkant willen laten doen.

Het vervangen van de gehele dakconstructie

Ik zoek een dakdekker of aannemer die mijn dak kan renoveren. Ons huis is ongeveer 17.5m diep en 6.7m breed, met hellend dak. Schatting 240m2 dakoppervlak. We zijn op zoek naar een nieuwe dakconstructie met isolatie, dakbedekking en regenwater afvoer. Een prijs voor traditionele bouw is een goed uitgangspunt, maar we zijn ook geïnteresseerd in moderne bouwmethoden, wellicht met paneelbouw of uitwendige isolatie. Qua uitstraling zoeken we iets dat goed past tussen de omliggende huizen met gewone dakpannen. Ook hebben we een dakkapel van 4m breed die we graag zouden willen vervangen.

Dak van zoldergedeelte isoleren en vernieuwen

Het betreft een dakrenovatie/nieuw van een hellend dak voor een jaren 30 hoekwoning. Betreft zoldergedeelte ongeveer 32 m². Dak ook geïsoleerd maken en een Felix dakraam plaatsen. Ik laat mij graag vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden.

Dak isoleren

Dak isoleren: ± 225 m2 dak, licht hellend met pan bedekt. We staan open voor een eventuele andere bedekking dan de pan. U kunt het beste in google maps kijken naar een foto van het pand. Het pand is uit 1978 en is niet geïsoleerd, daarom willen we van buitenaf isoleren. De goten zijn in het pand kloppend met het dak gemaakt, dit moet waarschijnlijk worden aangepast op diverse plekken.

Het dak schoonmaken in verband met plaatsen zonnepanelen

We krijgen binnenkort zonnepanelen en willen daarvoor graag ons dak laten reinigen. Het is een hellend dak, ongeveer 10 x 9 meters. Ook zijn we geïnteresseerd in (gedeeltelijke) isolatie van de slaapkamer. Ik overleg graag telefonisch over de mogelijkheden (bij voorkeur in Engels).

Partners

Partners van Casius