Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Groendak aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: groendak aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: groendak aanleggen

Groendak aanleggen

20m² plat dak met huidig bitumen naar groen dak, extensief

Nieuw dakbedekking en groendak aanleggen

wij zijn ons aan het oriënteren op een groendak (sedum) en vernieuwing van het ( garage en tuinkamer) plattedak gebouwd 1992, er liggen kiezels op en 8 zonnepanelen met windscherm en een kleine licht koepel. Afmeting 13,5 x 4.,5 meter. De buurvrouw aangrenzend wil ook meedoen heeft geen zonnepanelen. Wat zijn hier de kosten van en welke dakbedekking is het beste. graag voor elk dak apart. berekenen

Groendak aanleggen

Sedumdak aanleggen op uitbouw. Twee aangrenzende platte daken (19m2 en 14m2).

Daklekkage repareren en sedumdak realiseren

Ons dak van de schuur lekt en wij willen dit graag laten repareren en graag een extensief groendak laten aanleggen. Het dak is bijna 20 m2, net iets kleiner en we hebben nu bitumen liggen. Het dak zou sterk genoeg moeten zijn voor een sedumdak.

Dakrenovatie en aanleggen groendak

Wij hebben 2 losse platte daken (3 m2 + 12.5 m2), aangelegd in 1983, die (zo ver wij weten) nooit gerenoveerd is. Wij willen van beide een groendak maken. Momenteel ligt er teer op. Wij hebben van 2 anderen gehoord dat het haalbaar moet zijn om een groen dak te maken. Deze zomer zouden wij deze klus uit laten voeren. Graag iemand die even langskomt.

Nieuw plat dak + groendak met grassen / struiken

Het vervangen van een plat bitumen dak op de schuur / garage van ongeveer 30-35 m2 (van 2 eigenaren) op deel van 20 m2 (1 eigenaar). Dit ivm einde levensduur, eerste lekkage en niet meer goed afwateren van het dak (water blijft te lang staan, geeft lekkage).Daarnaast aanleggen van een groen dak met grassen / struiken (hoger ivm uitzicht) en zorgen voor goede afwatering. Mogelijk aansluiten regenton, grotere afvoer en/of afsluiten van riool.

Dakleer vervangen en aanleggen groendak

Ik wil graag het dak van de aanbouw vervangen voor een vegetatiedak. Er zal gekeken moeten worden naar de dakconstructie. het opp is ongeveer 25m2

Sedum dak aanleggen

Met een “groen” dak worden met sedum beplanting met verschillende kleuren in de volle zon. Wel compleet gemaakt dakbedekking (EPDM) met de beplanting en afwatering. Afmeting 3,50 X 3,50 meter. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, groendak

Groendak aanleggen

Het gaat over onze aanbouw van 9 x 5 m2. Er liggen nu golfplaten op. Deze moeten verwijderd worden en daarna willen we een groendak aan laten leggen. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Groendak realiseren en lekkend dak herstellen

Het gaat om 2 klussen: 1. Het aanleggen van een sedumdak op een uitbouw met epdm bedekking van +- 4.30 x 5.70 m. 2. Het herstellen van een lekkend dak van een overkapping, momenteel bitumen. +- 5.2 x 3.2 m wellicht ook epdm + sedum van maken.