Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Groen dak op veranda? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: groen dak op veranda. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: groen dak op veranda

Dakrenovatie

Mijn dak is al meer dan 17 jaar oud en heeft geen onderhoud gehad. Het is ongeveer 11 bij 4,7 meter. Het heeft 2 schuine vlakken van 45 graden en 2 van ong. 10 graden die ook bitumen zijn, zie foto 154858. Ik wil ook graag een dakdoorvoer voor de aansluiting van zonnepanelen. Daarnaast zou ik graag horen wat de mogelijkheden zijn voor een groen dak.

Het reinigen en ontmossen van een pannendak

Dak aan voorkant huis is erg groen achterkant valt mee terwijl dat een ouder dan is. Veel mos/korstmossen aan voorzijde. (Waarschijnlijk door poepende duiven) Voor zijn het 2 verdiepingen, achter 1 verdieping hier zal een stijger voor nodig zijn. Er zit een kleine helling op het dak, denk dat het gaat om 120m2, maar dat dient u nog wel na te meten.

Schuurdaken vernieuwen door een groene schuurdaken

Wij willen het platte dak van ons beider schuurtjes geheel vervangen/vernieuwen, incl. groen dak. Het zijn twee houten schuurtjes met de rug tegen elkaar aan, in totaal +/- 12 m2.

Groen dak op garage (plat)

Ik wil graag een offerte voor de aanleg van een groen dak (18 m2) op onze garage. Er ligt nu bitumen, en ik weet nog niet of dit verwijderd moet worden of dat het kan blijven liggen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Groen dak aanleggen

Ik wil het platte dak op de 2e etage (rijtjeshuis) vervangen. Er ligt nu asfalt met grind op, en ik wil er een groendak op laten leggen. Het dak is 30 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Groen dak realiseren op het dak van de veranda

Ik wil graag een groen dak boven mijn veranda, het dak is sterk genoeg. Het formaat is 3,7 m X 6,2 m. Het afschot is nu niet goed. Er zit hu iets van dakleer op. De bedoeling is om met dit groen dak het hemelwaterprobleem ook op te lossen. Graag een mooie aanbieding hiervoor.

Dak isoleren

We hebben een lichthellend dak van ongeveer 12 m² en een groot dakraam. Het is een pannendak. Omdat het niet of slecht geïsoleerd is willen wij het laten isoleren en omdat de helling eigenlijk te weinig is voor pannen willen wij ook een andere dakbekleding. Groen als het kan (gewicht?) en anders dakplaten oid.

Extensief groen dak aanbouw

op onze nog te bouwen aanbouw willen wij graag een extensief groen dak aanleggen. Wij willen het groene dak graag zo divers mogelijk om zoveel mogelijk fauna aan te trekken. Is dit mogelijk met een extensief dak en de berekende dakconstructie (zie bijgaand rapport)? Op het dak wordt EPDM gelegd. Kunt u ook een indicatie van de kosten geven?

Schuurdak met lekkage herstellen en een sedum dak ervan maken

Dak van de schuur lekt en de boeiboord is hier en daar rot. Dak van bestaande schuur, gedeeld met de buren. Deze doen ook mee. Schuur is 3,5 x 4 m en wordt in 2-en gedeeld door een muur (over de lange zijde: schuur is dus 3,5 x 2 m per woning), die halverwege de dakbalken draagt. De overspanning van de dakbalken is 2 m. want deze liggen op de scheidingsmuur. De afmeting van de balken is 12 x 5,5 cm en liggen hoh 60 en 55 cm, dwz 60/60/55/55/60/60 (=3,5 m). Omdat eea aan het dak en de balken is bevestigd zou het fijn zijn als het dak intact kan blijven en alleen het boeiboord en de dakbedekking kan worden vervangen als groen dak.

Vervangen dakbedekking en aanleg groen dak

Oude dakbedekking vervangen op garage en plat deel woonkamer., totaal ongeveer 30 vierkante meter. Het is nu bitumen, dat moet verwijderd worden en er moet EPDM voor in de plaats komen.

Partners

Partners van Casius