Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Golfplatendak op de schuur vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: golfplatendak op de schuur vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: golfplatendak op de schuur vernieuwen

Golfplatendak laten vervangen

Ik heb buiten een schuurtje/hondenren waarvan het bitumen golfdak moet worden vervangen. De schuur is 4 bij 3 meter.

Golfplatendak op de schuur vernieuwen

I.v.m. de heftige stormschade is het dak (golfplaten) van de schuur losgekomen en gebroken. Het dak moet dus vervangen worden (golfplaten). Graag eerst een gedetailleerde offerte voor de verzekering en daarna de uitvoering.

Golfplatendak schuur vervangen

Ik wil de dakplaten van het dak vervangen. Het gaat om een dak van schuur met golfplaten van ongeveer 60 m2.

Vervangen van een schuurdak inclusief asbestsanering

Ik heb bij mijn woning een schuur met daarop een asbest golfplatendak van ongeveer 130 m² met een dakhelling van ongeveer 20 graden dat ik wil laten vervangen. Ik ben nog niet in het bezit van een asbestinventarisatierapport. Ik ben op zoek naar een hoofdaannemer, die de totale klus voor mij kan coördineren en de uitvoering door derden aanstuurt. Het asbest moet gesaneerd worden, er moet enig houtwerk worden vervangen en daarna een nieuwe dakbedekking worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Dakbedekking op de carport vervangen

Ik wil graag de boeidelen en het golfplatendak van onze carport laten vervangen maten ongeveer 3. 20 x 3. 60 carport zit aan een kant aan de schuur vast en rust op metalen staanders die nog wel goed zijn en waarschijnlijk hergebruikt kunnen worden montage inclusief afvoer oude materialen

Asbestsanering van een golfplatendak

Achter mijn woning staat een 30 jaar oude schuur van 12 x 8 meter, die ik deel met mijn buren. Er liggen asbesthoudende golfplaten op het dak en ik wil die graag laten vervangen door nieuwe golfplaten van een nader te bepalen type en merk Mijn deel van de schuur heeft ongeveer 50 m² dakplaten. De buurman heeft nog in overweging om zijn deel dan ook te laten saneren, dan gaat het om ongeveer 100 m² in totaal. Er is nog geen inspectierapport opgemaakt. Ik laat de situatie hier graag beoordelen en ontvang daarna uw plan van aanpak en een offerte. Overigens is de zijgevel van de schuur goed bereikbaar, maar niet met groot materieel zoals een kraan.

Dak van schuur laten vervangen

Het golfplatendak is oud en moet worden vervangen door een nieuwe. Hoeft niet per se golfplaat te zijn, als het maar (voorzichtig) beloopbaar is i.v.m. onderhoud. De afmetingen van de schuur zijn als volgt: 400 x 200 cm. Het dak loop heel licht schuin af (i.v.m. de afwatering). De Eternit bedekking graag eraf halen en afvoeren. De bedekking is van 1994. Er is een achterom naar de schuur toe.

Golfplaten vervangen van schuur

Van de schuur (320x320) het golfplatendak vervangen voor nieuwe platen in verband met lekkage.