Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Golfplaten afdak vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: golfplaten afdak vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: golfplaten afdak vervangen

Asbest golfplaten vervangen

Schuur en afdak totaal ongeveer 18 m2. Oude golfplaten weghalen. Graag een prijsindicatie. Er moet iets anders op, maar ik wil me hierover graag laten adviseren.

Golfplaten afdak vervangen

Ik wil graag de golfplaten laten verwijderen en vernieuwen. De afmetingen zijn 320 x 250 cm. Er staat al een houten constructie, het moet wel een stevige golfplaat zijn omdat onze katten er overheen wandelen.

Golfplaten afdak vervangen

Door hagelschade zijn er golfplaten kapot van een overkapping. Ik wil deze platen laten vervangen van de overkapping welke ca. 5x2 meter is. Het betreft vervangbaar materiaal (verzekeringstechnisch). De golfplaten dienen ongeveer dus hetzelfde te zijn als op de foto. Dus zeker geen 16mm polycarbonaat of iets dergelijks. Graag wil ik een offerte voor de totale klus. Dus voor het vervangen van de platen inclusief materiaal. (ik heb zelf geen golfplaten). Voor meer vragen hoor ik het graag via de mail.

Afdak maken

Door storm is ons dak van Golfplaten van ons afdak gewaaid. We moeten er nu weer een nieuw dak op hebben. Dus nieuw platen of iets dergelijks. Verzekering vroeg mij nu om een offerte voor de totale kosten, materiaal en arbeidsloon.

Schuurdak vernieuwen

Ik wil graag de golfplaten van het schuurdak vernieuwen. Er zijn gedeeltelijk ook asbestplaten en kunststof platten. Schuur is ongeveer 7 meter bij 3 meter. Ik wil ook graag misschien een afdak (van ongeveer 3 meter bij 2 meter) aan vast maken om de fietsen op te bergen. Bij de storm van vorige week is een plaat weggewaaid dus graag op korte termijn.

Afdak herstellen met golfplaten

Door de hevige onweer van gisteren (6-7-2017) is mijn afdak van 250 cm x 490 cm beschadigd. Het gaat hierbij om de golfplaten die beschadigd zijn. De oude golfplaten moeten eruit en moeten nieuwe robuuste (iets) licht doorlatend golfplaten teruggeplaatst worden. Dit zou ik op een korte termijn gedaan willen hebben. Graag ontvang ik een offerte

Transparante polycarbonaat golfplaten vervangen

Leveren en vervangen van bestaande transparante polycarbonaat golfplaten van ons afdak. Het afdak dient om onze ladders en steigers droog te houden, de huidige platen zijn lek. Afmetingen 6,25 x 12,15 = 76 m2

Golfplaten vernieuwen op een garage en afdak

Wij hebben op onze garage van 7 x 3,3 meter een klein puntdak met daarop golfplaten. Op het afdak ernaast is ook een golfplatendakje. Er is lekkage op het garagedak en we willen nu op beide daken nieuwe golfplaten laten aanbrengen, in de kleur van het pannendak van onze woning. De bestaande golfplaten zijn niet asbesthoudend. We laten de situatie hier graag even opmeten en ontvangen daarna uw prijsopgave.

Asbest golfplaten weghalen

Ik heb een afdak van ongeveer 6 m2 waarop 4 asbest golfplaten van 1.50 x 1 meter zitten welke ik overweeg te laten verwijderen. De nieuwe platen plaats ik er zelf op.

Eternit golfplaten van een afdak verwijderen

Ik heb aan de achterzijde van mijn garage een afdak, bestaande uit een houten geraamte met daarop ongeveer 25 m² asbesthoudende golfplaten (Eternit). Ik ontvang graag een prijsindicatie voor het verwijderen en afvoeren van de golfplaten.