Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glazen serre repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glazen serre repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glazen serre repareren

Serre dak lekkage herstellen

Serre met glazen dak lekt druppels gewijs in het midden. Rubbers zijn na 25 jaar aan vervanging toe.

Dak renovatie

Het dak is vanuit de voorgevel gezien kwart-rond. Ca. 50-60 M2. Nu zit er blauw pvc op doch dit laat los aan de randen en ook op de naden tussen de banen. Lekkage?? Gebouwd in 1995. Totaal 8 gelijke woningen die aan nieuw dak toe zijn. Ene beter dan de andere. ( door de ligging..?) Voorgevel is vrij voor stijgerbouw. Rechts (hoogste punt) staat huis tegen garage met bitumendak en balast. Links staat huis tegen garage van de buren (hebben ook slecht dak). Dak met bitumen en balast. Achterzijde is deels serre aangebouwd met glazen dak. Ander stuk is plat dak. Graag offerte om te vervangen met nieuw blauw pvc, 1,5 mm. Evt. met buren samen om stijgerkosten en transporrkosten te besparen.

Serre dak vervangen/ isoleren

We hebben een serre aan onze woonkamer zitten (geplaatst half jaren 90). Er ligt een kunststof dak op en heeft een glazen wand met deur en schuifpui van dubbel glas. We hebben dit huis onlangs gekocht, maar de serre is koud. Bovendien hebben we wat lekkage bij de aansluiting van het huis. Graag zouden we een beter geïsoleerd dak willen met eventueel zonwering. Het dak is 5 x 3 meter. Graag advies over de beste opties

Glazen serre repareren

Mijn moeder wil haar serre opnieuw laten beschilderen. Echter lekt bij hevige regenval de glazen serre op bepaalde plekken lichtjes. Dit moet uiteraard eerst opgelost worden. Waarschijnlijk zal het aan het rubber liggen tussen de stalen verbindingsstukken die het glas tegen het houtwerk houden. Zie foto's bijgevoegd.

Groen dak realiseren op een serre

Dag, ik zou mijn serre (met glazen dak) graag willen bedekken met een groen dak. Het is een hout constructie die in een betonnen fundering staat, het is dus een constructie die veel gewicht kan houden. Het liefst zie ik een groen dak met vetplanten ivm het onderhoud. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 16 m2.

Zonnecollectoren van het dak verwijderen

Wie kan de zonnecollectoren van ons dak verwijderen. Wij gebruiken de zonneboiler al enkele jaren niet meer, deze is al ontkoppeld en leeg gemaakt. Zie ook foto's van ons dak en foto van de overburen (die hebben soortgelijk dak. Let op: De overburen hebben een glazen serre, die hebben wij niet! Bij ons kan de stellage voor de woning. Werkzaamheden: 1) verwijderen zonnen collector 2) verwijderen buizen op zolder (zie foto) 3) plaatsen van dakpannen op de plek waar de zonnecollector zat 4) dichten van gaten inclusief natuurlijk verwijderen van de spullen Als extra willen wij ook weten wat het kost om de boiler te verwijderen, deze zit ingesloten tussen de CV ketel en de warme lucht unit. Afhankelijk van de kosten laten wij die ook verwijderen of laten die nog staan. De werkzaamheden kunnen op zeer korte termijn worden gedaan i.v.m. plaatsen van zonnepannelen op die plek.

Zinken dak aanbrengen op serre

We hebben vorig jaar een woning aan geschaft waar een serre met een licht helend glazen dak bij zit. Dit dak is gericht op het zuiden. We willen het graag minder warm hebben in de serre en willen graag een zinken dak er boven op laten leggen. De afmeting van het dak is 3,5 meter breed en 2,5 meter diep. Het zinken dak zou 4 bij 3 meter kunnen worden. Er kan per direct gebouwd worden.

Leveren en plaatsen van een lichtkoepel of lichtstraat

In onze aanbouw van 11 jaar oud willen wij, om meer daglicht te krijgen, lichtkoepels of een lichtstraat. Maar hoe groot en of het 1 of 2 lichtkoepels of een lichtstraat moet worden, weten we niet. De aanbouw is 3 meter diep. De lichtval valt tegen, we zitten nu vaak met het licht aan overdag. De aanbouw heeft een plat dak. De aanbouw is 5 meter breed. Ik heb een grote glazen pui, met twee openslaande serre deuren.

Koepel van de serre door glazen plaat vervangen

Ik wil mijn serre koepel vervangen door een glazen plaat.

Serredak laten repareren

Ik wil graag het dak van mijn serre laten repareren. Het is een hoek serre van 3.40 meter bij 3.40 meter. Er zitten 6 glazen panelen in. Eén balk en de hoek is niet goed meer. De serre lekt en tocht, zit niet goed aangesloten op het huis en garage. Graag een prijsopgave voor reparatie of vervanging.