Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gehele kap op een horecapand vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gehele kap op een horecapand vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gehele kap op een horecapand vervangen

Gehele kap op een horecapand vervangen

Wij zijn de renovatie aan het voorbereiden van ons horecapand. We willen het gaan isoleren en daarvoor offertes ontvangen. We hebben een dak van ongeveer 280 m² dat we helemaal willen vernieuwen inclusief isolatie en nieuwe dakpannen. Er staan nu 2 dakkapellen op, dat worden er op een later moment 4. Wij willen dit in de zomermaanden laten verzorgen. Graag maken wij een afspraak om al onze wensen te bespreken. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

Nieuwe kap op achterhuis en schuur

Wij hebben een huis op het oog. Houten spanten zijn aangetast. De gehele dak dient vervangen te worden voor stalen staanders, platen en nieuwe platen. De lengte van het dak is 16 meter en een dakvlak is ongeveer 6 meter hoog.

Dak van een boerderij renoveren

Wij zijn geïnteresseerd in de boerderij die te koop staat. Echter willen wij het gehele dak van de boerderij laten renoveren, kunt u ons misschien een grove schatting geven van het kostenplaatje? Het is een oude sporenkap met riet onder de dakpannen. De hele kap moet dan ook geïsoleerd worden en er moeten vermoedelijk ook nieuwe dakpannen op.

Dakrenovatie. gehele dak moet vervangen worden

Ons gehele dak moet vervangen worden. Het is van 1948 en de pannen zijn poreus. Het gaat over een 2 onder een kap woning. De buren doen niet mee dus er komt iets een hoogte verschil tussen ons huis en dat van de buren. We willen graag isolatie platen waarde 3. Het dak is ongeveer 74 m2. Aan de achterzijde zouden we graag 2 grote dakramen willen hebben. Ook zitten er nu oude regen goten met houten ombouw. Dit willen we graag vervangen door nieuwe goten zonder houten ombouw. En aan de linkerkant zouden we graag een oversteken hebben.

Dak met asbest in het dakbeschot renoveren

Het gaat om een nog aan te kopen huis. Graag zou ik een offerte/prijsindicatie ontvangen voor het vervangen van een pannen dak op asbestdakbeschot. De dak opbouw bestaat uit gordingen met daarop verticaal aangebracht balken waarop een asbestdakbeschot is aangebracht. Op het asbestdakbeschot bevinden zicht tengels en panlatten met een dakpannen afwerking. Het betreft een kap met een helling van 45 graden en aan de voor en achterzijde een wolfskapje. Het gehele dak oppervlak is zo'n 110 m2.

Vogelschroot op het gehele dak aanbrengen

Wij hebben last van vogels, mussen en spreeuwen die niet alleen nestelen maar ook het isolatie materiaal onder de dakpannen weghalen. Wij willen graag vogelschroten laten aanbrengen op de onderste panlatten van het dak en mogelijk het noodzakelijk herstel van verdwenen isolatie. Ons huis is een 2 onder 1 kap, de totale lengte aan vogelschroten is ongeveer 25 meter. Het gaat om de voorkant (7 meter) de achterkant (7 meter) en de zijkant van het dak (11 meter). Het dak zit op ongeveer 5 meter hoogte. De dakgoot zit achter en voor 60 centimeter vanaf de muur, aan de zijkant 50 centimeter van de muur. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en monteren van de vogelschroten en eventueel herstel van het isolatiemateriaal.

Renovatie van een pannendak

Wij bewonen een twee-onder-een kap-woning uit bouwjaar 1955. Wij willen met de buren samen het gehele pannendak laten renoveren. Het gaat om een totale oppervlakte van 150 m². Op de zolderverdieping liggen er onder de dakpannen asbesthoudende eternitplaten. Deze moeten worden verwijderd. Daarna willen we het dak laten isoleren en er nieuwe dakpannen op laten plaatsen.

Zinken goot met lekkage

Ik woon in een 2 onder 1 kap(je) woning. Ca 9 jaar geleden is er een nieuwe goot over de gehele voorzijde ingezet. Ca 4 jaar geleden is er al lekkage geweest op de scheiding buren en mijn deel. Toen liep het water echter mijn huis in. Ik heb toen een reparatie uit laten voeren. Echter nu hebben mijn buren lekkage. Graag zie ik een offerte tegemoet voor reparatie van dat deel goot en en oplossing zodat ik van het gezeur van mijn buren af ben.

Totale dakrenovatie uit laten voeren

Het betreft een totaalrenovatie waarbij de wens is om het gehele dak te vervangen. Het gaat om een mansarde kap met pannen. Het dak is verouderd en de balken ook. Er wordt achter een uitbouw en opbouw (ook mansarde kap) gerealiseerd wat door de projectaannemer wordt gedaan. Het schuine dakvlak van het bestaande dak gaat er grotendeels al uit door deze nieuwe opbouw. Als u een scherpe offerte kunt neerleggen dan kunnen we wellicht voor u kiezen. Volgende week zal de aanvang van het algehele sloopwerk beginnen. Volgende week tekenen wij ook voor de volledige renovatie. Het werk zou op korte termijn kunnen beginnen dus bij voorkeur alleen reageren als u met spoed dit project op zou kunnen pakken. Ik hoor graag van u.

Dak vervangen en dakisolatie aanbrengen

Ik wil graag het gehele pannendak laten vervangen en isolatie laten aanbrengen. Het dak betreft de helft van een 2-onder 1 kap en heeft een klein gedeelte een plat dak (ong. 8 m²) wat tevens vervangen dient te worden. Er is eventueel een foto beschikbaar. Ik wil graag een offerte inclusief materialen.