Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gehele kap op een horecapand vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gehele kap op een horecapand vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in uw regio.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gehele kap op een horecapand vervangen

Franse kap als dakbedekking aanbrengen

Hallo, ik wil op de keuken achter het huis van onze jaren 30 woning een dak dat lijkt op een Franse kap. Het is de bedoeling dat het dak meteen een kleine helling heeft met pannen ertegen. Daarna een knik. Daarna op de bovenzijde zonnepanelen geïntegreerd in het geheel op zodanige wijze dat er minimale kans op lekkage is. Op het schuine stuk aan de bovenzijde bevinden zich twee dakramen. Aan de achterzijde versprongen naar binnen is een glaswand over de gehele breedte. Aan de binnenzijde zijn alle balken zichtbaar, als sarkingdak uitgevoerd. Deze ruimte wordt een badkamer. Het gaat in totaal om 6 bij 2,60 vierkante meter. Alles zal waarschijnlijk met een kraan over het huis heen moeten gebeuren. Gelijk ook alles isoleren dus graag.

Lichtkoepel en dakraam plaatsen

Wij wonen in een 4-onder-een-kap woning en hebben op de 2e verdieping een hele grote dakkapel staan over de gehele breedte. Die dakkapel heeft een plat dak. We willen daar graag in de toekomst zonnepanelen op laten plaatsen. Er is geen toegang tot het dak en we willen daarom een dakkoepel laten plaatsen die tot ongeveer 90 graden geopend kan worden. We denken aan een koepel met de maat 90 x 90 cm tot 90 x 130 cm. Verder willen we aan de andere zijde van het dak een dakraam laten plaatsen van 134 x 98 cm. Dat betreft een schuin dakvlak. We willen graag een gedetailleerde offerte ontvangen voor de materialen en arbeid, met ook een aparte post voor het afwerken van de binnenzijde. We willen de klus nog dit jaar laten uitvoeren, omdat we in het voorjaar gezinsuitbreiding verwachten.

Volledige dakrenovatie

Het dak is vanuit 1915. Hier en daar wat dakpannen stuk en geen isolatie. Het betreft een Franse kap met nu 2 dakkapellen. Graag zouden we meerdere dakkapellen en dakramen willen plaatsen. Ik denk dat het gehele dag vervangen dient te worden. Betreft een woning met een een oppervlak van 155 m2, ongeveer 2/3 hiervan is dak.

Gehele dak vernieuwen en isoleren

Het dak van mijn 2 onder 1 kap woning dient te worden vervangen. Het dak is ongeveer 8 meter breed en er dienen 2 dakdelen aangepakt te worden. Het zal gaan om het verwijderen van de dakpannen en de daklatten. Hierna zal er nieuwe latten geplaatst moeten worden, geïsoleerd en nieuwe pannen geplaatst. Het puin dient door de vakman afgevoerd te worden.

Dak vervangen op een oud vrijstaand huisje

Wij overwegen om een oud vrijstaand huisje uit bouwjaar 1900 te gaan kopen. We hebben het al bezichtigd en willen nu ons bod bepalen. Vermoedelijk moet het totale dak van ongeveer 100 m² worden vervangen. Ik ontvang graag uw prijsindicatie voor het vervangen van de gehele kap en plaatsen van een nieuwe kap met oranje kleipannen. Het gaat niet om een opgave op 1000 euro nauwkeurig maar ik ontvang graag een reële indicatie zodat ik kan bekijken of dit financieel haalbaar is.

Dak geheel vernieuwen

Een geheel nieuw dak. Nu een bijna plat dak. Maar we willen graag een schilddak. Het betreft 1 dak op een 2 onder 1 kap huis. ( Dak is voor het gehele pand dus 2 huizen. 11 meter breed en 15 meter lang.

Daklekkage repareren of nieuw dak

Wij hebben een lekkage aan het dak bij onze vakantiewoning, 2 onder 1 kap. Er zijn op meerdere plekken vochtplekken zichtbaar. Graag zouden wij willen weten wat de mogelijkheden zijn en wat het kosten om het gehele dak te vervangen. Het dak is ongeveer 6 meter breed.

Gehele kap op een horecapand vervangen

Wij zijn de renovatie aan het voorbereiden van ons horecapand. We willen het gaan isoleren en daarvoor offertes ontvangen. We hebben een dak van ongeveer 280 m² dat we helemaal willen vernieuwen inclusief isolatie en nieuwe dakpannen. Er staan nu 2 dakkapellen op, dat worden er op een later moment 4. Wij willen dit in de zomermaanden laten verzorgen. Graag maken wij een afspraak om al onze wensen te bespreken. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

Nieuwe kap op achterhuis en schuur

Wij hebben een huis op het oog. Houten spanten zijn aangetast. De gehele dak dient vervangen te worden voor stalen staanders, platen en nieuwe platen. De lengte van het dak is 16 meter en een dakvlak is ongeveer 6 meter hoog.

Dak van een boerderij renoveren

Wij zijn geïnteresseerd in de boerderij die te koop staat. Echter willen wij het gehele dak van de boerderij laten renoveren, kunt u ons misschien een grove schatting geven van het kostenplaatje? Het is een oude sporenkap met riet onder de dakpannen. De hele kap moet dan ook geïsoleerd worden en er moeten vermoedelijk ook nieuwe dakpannen op.